SZTÁRDZSÚSZ

Szétszedik a neten, mert Balin hagyta a fiát Horváth Éva

Éva napokkal ezelőtt jóhiszeműen és nevelő célzattal hozta meg ezt a döntést, ám azóta minden megváltozott.
  • Szerző: angie

Horváth Éva családjával együtt majd egy hónapot töltött Balin. Ez idő alatt azonban sok minden történt a nagyvilágban, ahogy Magyarországon is. A koronavírus egyre nagyobb gondot jelent, a kormány komoly szabályozásokat vetett be a vírus terjedésének lassítása érdekében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A határokat lezárták és bizonyos országokból már repülők sem érkeznek Magyarországra. Míg itthon mindenki igyekezett az utóbbi időben felkészülni, addig Horváth Éva csak az internetről tájékozódott az események alakulásáról. Bizonyára Balin – ahol a vírus még nem okozott különösebb problémát –, az édesanya nem érezte át a helyzet súlyát. Csak is így történhetett meg, hogy Éva és párja a lehető legrosszabb döntést hozták. A modell ugyanis néhány nappal ezelőtt egyedül tért haza, ám azóta kiderült, hogy párja és kisfia külföldön rekedtek. A műsorvezetőnek fogalma sincs, mikor látja újra a családját, de abban bízik, hogy hamarosan hazahozzák őket.

„Valamit nem árultam el Nektek, én már 5 napja itthon vagyok. Rémálmomban sem gondoltam volna azt, hogy 5 nap alatt felfordul itt minden, konkrétan az egész világ. És valóban ez egy rémálom, mert a családom nem tud hazatérni! Törölték a járatukat! Óráról-órára minden változik” – tudtuk meg a modelltől. Ezzel egyidejűleg az is kiderült, hogy eredetileg miért döntött úgy, hogy külön utazik haza.

„Most szeretnék nektek őszintén elmondani valamit. Az utóbbi időben rengeteg kérdeztétek, hogy sikerült leszoktatni Kristófot a cicizésről. Sajnos sehogy. Bevetettünk már mindent: a mustártól az aloe verán át, a gyógyteákig, a chilit még nem próbáltuk, de nyilván nem akarom a gyerekemet mérgezni, vagy fájdítani a száját vagy a gyomrát. Ezt el is vetettük, de a védőnőtől kaptam egy homeopátiás szert, ami elvileg tejapasztó. Most ezt tesztelem, és ezért maradt Kristóf kint még egy hétig Balin az apukájával”- mondta Hováth Éva, aki nyilván nem felelőtlenségből hagyta magára a kisfiút, de most nagyon szorult helyzetbe került, hiszen a kommentelők szétszedik a döntése miatt. Többen is mérhetetlenül felelőtlennek tartják Éváékat és teljesen időszerűtlennek a ciciről való leszoktatást. Az emberek szerint régóta tudni, hogy milyen járványügyi helyzet van itthon és a világban, így azonnal haza kellett volna térnie Magyarországra...

UPDATE

Szerda este örömhírt közölt rajongóival Horváth Éva. Látszólag megviselten, mégis boldogan jelentette be, párja és gyermeke épségben hazatért Baliról.

„Van egy nagyon jó hírem! Az ő járatukat ugyan törölték, egy másik járatot elindítottak és leszálltak végre. Nagyon köszönöm, akik aggódtatok, hamarosan jelentkezem”mondta megkönnyebbülten az édesanya.

Fotó: Horváth Éva / Instagram

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?