SZTÁRDZSÚSZ

Szeretetmarketinges lett Tóth Vera!

Több cég is azt állítja, hogy az énekesnő velük fogyott, róla csak úgy olvadnak a kilók. Vera szerint nem egészen ez a helyzet.
  • Szerző: Buster

Tóth Vera is beleszeretett a Facebookon vírusként terjedő „élőzésbe”, és ezen a hétvégén is bejelentkezett röpke húsz percre. Előre leszögezte, hogy fogyásáról nem beszél, de azért kikotyogta, hogy eddig 25 kilótól szabadult meg. A titkát egyelőre megtartja magának, de ha elérte célját, ígérete szerint színt vall. Ami biztos, nem azok a termékek segítik, melyeket beleegyezése nélkül az arcával reklámoznak.

És ha már reklám, akkor azt is megtudhattuk Verától, hogy ő bizony nem az ingyen termékekért cserébe posztolgat. A videóban ugyanis elmondja, hogy bár valóban kap ajándékokat különböző cégektől, de ezek nem minden esetben kérik arra, hogy cserébe népszerűsítse portékájukat. Õ ezt megteszi baráti, vagy felebaráti szeretetből.

Szóval, ha van egy céged, elég ha szépen nézel az énekesnőre és ő máris bemutat téged a majd 140 ezres követőtáborának! Hajrá barátkozásra fel!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?