SZTÁRDZSÚSZ

Szerencsejátékból akar meggazdagodni VV Aurelio

Úgy tûnik, túl nagy a rózsaszín köd az egykori Való Világ-szereplő szemei előtt. Kedvesét, Dominikát még a munkahelyéről is kivette. Szerencsejátékból akarja eltartani szerelmét. Hogy hogyan? Olvass tovább, és kiderül!
  • Szerző: BDF

Egyszerűen követhetetlen VV Aurelio szerelmi élete. De, úgy tűnik, létének ez a területe most mégis sínen van. A heves viták után újra dúl a szerelem a fiatalok között.

A helikopterezésről elhíresült realitys 9 hónapja boldogítja kedvesét. Elmondása szerint több mint háromszáz nő megfordult már az ágyában, de egyikbe sem volt olyan szerelmes, mint most Dominikába.

"Ennél jobbat nem is kívánhatna magának az ember, és hozzáteszem, hogy Dominika egy istennő." – áradozott az egykori Való Világ-szereplő, aki még a munkahelyéről is kivette kedvesét.

"Szegénykém, egy dohányboltban dolgozott napi tizenkét órát. A főnöke viszont nem volt hajlandó legalább egy tízest emelni a fizetésén, így Domi havi negyvenezernél többet nem tudott magára költeni.

Mondtam neki, inkább odaadom én azt a negyvenezret, de nem fogja egy trafikban lehúzni az életét. Amíg nem talál valami jobb munkalehetőséget, addig én keresem kettőnkre a pénzt. Hogy mivel? Éppen amivel tudom, szerencsejátékok vagy tévé szereplés.

– árulta el a Borsnak VV Aurelio.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókusztekercs: ezentúl csak így készítem!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?