SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nézd meg: Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni, megérkezett az esemény hivatalos aftermovie-ja.
  • Szerző: angie

Különleges helyszínen és a hazai könnyűzenei élet nagyágyúival ünnepelte 30. születésnapját szeptember 25-én a nemzeti lottótársaság.

A Puskás Aréna Szoborpark a felújítását követően most először adott otthont egy ilyen volumenű rendezvénynek, amely igazán emlékezetesre sikerült, hiszen a helyszínen közel 35 ezren, online pedig több mint 44 ezren követték nyomon az eseményeket.

Lotfi Begi és sztárvendégei, Bagossy Brothers Company, Majka & Curtis egyedülálló showja, közel 35 ezer ember és telt ház a Puskás Aréna Szoborparkban – így foglalható össze röviden az idei Szuperkoncert.

Az év legnagyobb ingyenes koncertje több egyedi elemet is tartalmazott, hiszen a 800 négyzetméteres színpad mellett 300 négyzetméteres LED-fal, 5 darab óriáskivetítő, 800 fényvető tette még teljesebbé a koncertélményt. Emellett különleges lézertechnika, tűzijáték és korábban még nem látott pirotechnikai elemek színesítették az estét.

A szórakozás mellett egy jó ügyet is támogattak a helyszínre látogatók, hiszen a nemzeti lottótársaság termékeiből a helyszíni értékesítés során befolyt összeget, 4 millió forintot a Szerencsejáték Zrt. 100%-ban felajánlotta az Ökumenikus Segélyszervezet részére.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Illatos karácsonyi sütemények
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?