SZTÁRDZSÚSZ

Szerelméhez sietett volna: motorbalesetben vesztette életét Otto herceg

A határzárak enyhítése után indult el szerelméhez, amikor motorjával a szalagkorlátnak ütközött és életét vesztette Otto von Hessen-Philippsthal-Brachfeld.
  • Szerző: Ripost

Úgy tudni München és Lindau között az A96-os autópályán, a Boden-tó közelében haladt Ducati motorjával a legidősebb német herceg, Otto von Hessen-Philippsthal-Brachfeld, amikor baleset érte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Motorjával neki hajtott a szalagkorlátnak. A jármű törmelékének darabjai az út mindkét sávját beterítették, a rendőrségi helyszínelés hat órán keresztül tartott.

Egyelőre nem tudni, miért vesztette el az uralmát a herceg a motorja felett, de az biztos, hogy közvetlenül a baleset előtt előzést hajtott végre – írja a Blikk.

A rendőrségi szóvivő beszámolója szerint valószínűleg túl gyorsan hajthatott 158 lóerős motorjával a herceg.

Otto herceg egyébként híres volt a száguldás iránti rajongásáról, tíz évvel ezelőtt pedig bírósági ügye is volt gyorshajtás miatt.

Valószínűleg Otto herceg azért vághatott neki a hatalmas útnak, mert már látni szerette volna Svájcban élő szerelmét, amit a május 16-i német és svájci határzár enyhítések végre lehetővé tettek.

A szörnyethalt herceget párja mellett, négy gyermeke, Max Ernst-Ludwig (20), Elena Marie-Sophie (19), Moritz Philipp-Hubertus (13) és Leopold Friedrich-Wilhelm (11) is gyászolja, akárcsak egykori hitvese, Carla Blickhäuser hercegnő (46), akivel három éve váltak el.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?