SZTÁRDZSÚSZ

Szellemet idéztek a fiatal énekesek: ijesztő, ami történt velük

Különös módját választották az idő múlatásának a Sztárban Sztár meg egy kicsi fiatal tehetségei!
  • Szerző: bdf

Nagy Bogi, Fodor Eliza és néhány iskolatársuk az iskola folyosóján idéztek szellemet. A fiatalok az interneten kerestek segédeszközt a szeánszhoz. Egy papírlapon és két ceruzán kívül másra nem is volt szükségük.

"Eleinte rémsztorikról csacsogtunk, majd szóba jött a szellemidézés. Nagyon szeretem ezt a témát, de mostanáig nem hittem benne. Úgy voltam vele, csináljuk meg, biztosan nem fog történni semmi. Leültünk a lépcsőfordulóban, és belekezdtünk.

Nevetgéltünk, és közben szólítgattuk Charlie-t, a szellemet, akitől eleinte azt kérdeztük, hogyan sikerül majd a vasárnapi produkciónk a Sztárban Sztár meg egy kicsiben

- mesélte a %%-nak Bogi.

"De egyre komolyabban vettük, és hangosabban hívtuk őt, hirtelen elmozdult a ceruza. A szívbajt hozta ránk! Gyorsan elköszöntünk tőle.

Félek, mert azóta hangokat is hallottam már, mintha szólítgattak volna

- mesélte el lapunknak Bogi, aki a történteket duettpartnerével, Nagy Adrival is alaposan átbeszélte. Az első gyermekét váró énekesnőnek is voltak korábban hasonló élményei.

"Épp most mesélte Adri, hogy néhány éve rátelepedett egy lélek. Ez pedig úgy derült ki, hogy bárhol járt, lecsapta a biztosítékot, és lekapcsolódtak a lámpák. Õt  végül egy szakember szabadította meg a szellemtől. Azóta sem tudja, hogyan telepedhetett rá."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?