SZTÁRDZSÚSZ

Szélhámos él vissza Korda György nevével? Így reagált az énekes

A legendás énekest egy használtautó-hirdetésben emlegetik, elvileg az övé volt a világosszürke Honda.
  • Szerző: Doris

Futótűzként terjedt el az interneten, hogy eladó Korda György legendás sportlimuzinja, ami évtizedekkel ezelőtt több videóklipben is feltűnt.

A világosszürke Hondát kevesebb mint egymillió forintért hirdeti jelenlegi tulajdonosa, aki 10 éven keresztül vezette az állítása szerint kifogástalan állapotban lévő járgányt. Persze, felmerül a kérdés, hogy az autó valóban a legendás magyar énekes tulajdona volt-e, vagy a jelenlegi tulaj kitalálta az egészet, hogy hamarabb kopogtasson az új tulajdonos.

A %RIPOST% megkereste Korda Györgyöt, aki elárulta, valóban volt egy ilyen autója!

"Ez már nagyon régen volt, de igen, volt egy ilyen kocsim. Ez akkoriban a Honda csúcsmodelljének számított, nagyon szerettem. De az élet úgy hozta, hogy Klárikával végül vettünk egy másikat, ezt pedig eladtuk. Azóta nem tudom, mi történt az autóval, de remélem, hogy tényleg ez az a modell, és nem egy szélhámossal van dolgom. Ha tényleg az enyém az autó, akkor azt kell mondjam, örülök, és büszke vagyok arra, hogy valaki azt reméli: az én nevemmel hamarabb el tudja adni a kocsit"

- mondta a %%-nak Korda, aki azt is elismerésnek tekinti, hogy a II. kerületi újságban is gyakran úgy hirdetnek ingatlanokat, hogy megemlítik: az adott ház közel van a Korda-villához.

És ezeket olvastad már?