SZTÁRDZSÚSZ

Megszületett Szekeres Nóra kislánya: Kiderült a pici neve is

Szekeres Nóra negyedik gyermeke már májusban megszületett, az édesanya azonban csak most beszélt róla először.
  • Szerző: szbd

Alig nyolc óra alatt született meg Szekeres Nóra negyedik gyermeke. A kislány, aki a különleges Nadin nevet kapta, május 5-én érkezett e világra. A műsorvezető az Anyamagazinban mesélt a szülés részleteiről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Aznap reggel hatkor verőfényes napsütésre ébredtem, majd belém hasított egy érzés, hogy hohó, itt valami történik, olyan, mintha fájásom lenne” – kezdte Nóra.

Májusban szülte meg negyedik gyermekét

Májusban szülte meg negyedik gyermekét (Fotó: Instagram)

„Tíz perc múlva megint éreztem valamit, na, gondoltam, hogy akkor ez tényleg az, amire gondolok, és valószínűleg beindult a szülés. Elkezdtem figyelni az órát, és ez a tíz perc már rendszeresnek tűnt. A férjemet megkértem, hogy rakja be a kocsimba a kisbőröndöm, én pedig felhívtam az orvosomat, hogy beugranék hozzá, de előtte elviszem Alexet a suliba. Az autóban már együtt néztük az órát, a tízből nyolcpercesek lettek a fájásaim. A kórházba érve már hétpercenként jelentkeztek, a doktornő még egy sétát javasolt, aztán felvettek az osztályra. Délután kettőkor pedig megszületett Nadin, pont egy front előtt” – tette hozzá.

Nadinnal a terhessége és szülése is nyugodt és problémamentes volt. A műsorvezető szerint ennek köze lehet ahhoz, hogy a terhessége huszonhatodik hetétől baba-mama kapcsolatanalízisre járt, bár eleinte elég szkeptikus volt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?