SZTÁRDZSÚSZ

Elege lett a TV2 sztárjának, fontos döntést hozott

Elege lett abból, hogy az utóbbi időben már a meséket sem tudta felolvasni a hatéves kisfiának, ezért úgy döntött, hogy megműtteti a szemét Szebeni István.
címkék:
  • Szerző: ripost

Szebeni István nemrégiben komoly döntést hozott. A TV2 híradósa megelégelte, hogy a látása olyannyira megromlott, hogy még mesét sem tudott felolvasni a kisfiának, ezért műtéti asztalra feküdt.

István látása jelentősen romlott, amikor egy ismerőse a kislányáról akart megmutatni neki egy fotót, meg sem merte dicsérni, mert azt sem látta rendesen, hogy valóban egy gyerek van-e a képen.

„Borzasztóan zavart, hogy nem látok. Az, hogy ülsz a kocsiban és nem tudod eldönteni, hogy hatvannal vagy nyolcvannal mész, nem mindegy. Már arra koncentráltam folyton, hogy ezt sem, azt sem látom. A civil életben is sok kellemetlenséget átéltem emiatt. Egy elég komoly ember írt egy üzenetet, azt akartam visszaírni neki, hogy 'oké', de az okéból 'ollé' lett” – mondta el a Tények Plusznak a híradós.

szebeni istván

Szebeni István bevállalta a műtétet
Fotó: TV2

Amikor megtudta, hogy van egy szemészeti beavatkozás, amivel teljesen helyrehozható a látása, nem hezitált. A Tények stábja is elkísérte őt az orvoshoz, ahol megtudta, hogy bár fájdalommal nem jár a beavatkozás, eltávolítják a szemlencséjét.

Szebeni a műtét után két nappal már szemvédő nélkül mehetett kontrollra, ahol kiderült, hogy valóban jól lát.

„Teljesen új embernek érzem magam. Ez egy új élet, már nem kell hunyorítanom, hogy jobban lássak” – örvendezett.

A Tények Plusz riportját itt nézheted vissza:

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?