SZTÁRDZSÚSZ

Szavazz, ki volt a legszexibb magyar sztár szilveszterkor

Hazai hírességeink az év utolsó napján is igazán kitettek magukért, a kérdés már csak az, ki volt a legszexisebb ünnepi szettjében.
  • Szerző: MMB.

Szilveszter éjjele a pezsgő és a tűzijáték mellett mindenképpen a csillogásról szólt, hiszen mindenki próbálta a legjobb formáját nyújtani az év legnagyobb buliján. A celebhölgyek pedig szexi ruhakölteményekben búcsúztatták 2015-öt, mi most megmutatjuk neked a legvadítóbb képeket.

Sarka Kata és Szabó Zsófi

Az biztos, hogy Hajdú Péter felesége és az RTL Klub sztárja együtt bulizott szilveszterkor, de azt szinte lehetetlen eldönteni, hogy melyikük volt csinosabban felöltözve. Hiszen míg Kata vadító fekete ruhában, addig a friss menyasszony Zsófi visszafogott fehér öltözékben várta az újévet.

 

Radics Gigi

A fiatal énekesnő nagyon dögösre vette a figurát az év utolsó partiján és megvillantotta végtelennek tűnő hosszú combjait. Fekete, csillogó mini ruhájában nem bízott sokat a pasik képzeletére, és mosolyogva mutatta meg bombasztikus alakját.

 

Fellépésre készen ! Mindenkinek szeretetben,sikerekben,egészségben gazdag boldog új évet!!!!

Szerző: Radics Gigi (hivatalos)2015. december 31.

Mák Kata

A Music FM műsorvezetője biztosra ment, ezért egy mélyen dekoltált felsőben készítette el a tavalyi év utolsó szelfijét. Kata pedig igazán büszke lehet kerek domborulataira, amit most férfi rajongói is kedvükre csodálhatnak.

 

Csillogó szempárokban, egészségben, boldogságban, sikerekben gazdag szuper új évet kívánok!Gyere csak, gyere 2016!

Szerző: Mák Kata2015. december 31.

Dj Seherezádé

A ValóVilág egykori plasztikcicájának táncoló melleit már megcsodálhatta a nagyközönség, így nem meglepő, hogy tegnap éjjel is egy igazán merész ruhában várta a 2016-os évet. Ezüstös, matt hatású szerkója teljesen kiemelte adottságait, nyuszi füleivel pedig igazán játékossá tette brutálszexi megjelenését.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?