SZTÁRDZSÚSZ

Ez fájhatott: Csúnyán megégette magát Szandi

Szandi kisebb égési sérülést szenvedett el főzés közben. A sebről fénykép is készült.
  • Szerző: angie

Szandi egy rossz mozdulat miatt megégette a karját. Bár nagyon fájhatott, az énekesnő a tőle megszokott lazasággal és optimizmussal kezelte a helyzetet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szandi és lánya

Szandi és lánya, Blanka (Fotó: Ripost)

Az énekesnő a -nak elárulta, jól viseli a fájdalmat, s az is kiderült, hogy nem először szenvedett el hasonló konyhai balesetet.

„Én ilyen vagyok. Jövök-megyek a konyhában, és néha megégetem magam. Korábban is szereztem már égési sérüléseket, volt, hogy a bojler égetett meg, de hála istennek, nem maradt meg a nyoma. Szerencsés vagyok, mert eddig minden heg magától eltűnt. Nagyon szeretek főzni, és gyakran a lányommal együtt dolgozunk a konyhában. Nagyon jól tudunk együttműködni, néha három-négy féle ételt is elkészítünk, de ilyenkor kisebb balesetek is megesnek. Az egyiket úgy szereztem, hogy Blanka kivette a sütőből a forró rácsot, a csöpögtetőre rakta, én pedig mosogatás közben hozzáértem. Úgy vagyok ezzel, hogy ha nem foglalkozom vele, akkor nem is fáj” – mondta az énekesnő, aki az élet minden területén nagyon pozitívan gondolkodik.

Szandi égési sérülés

Fotó: Szandi / Instagram

„Nálam általában mindig félig tele van a pohár. Amiből csak tudok, humort csinálok. Talán épp ezért lehet, hogy a sebemben is egy mosolygós szmájlit látok. Mások ilyen tetoválást készíttetnek maguknak, szóval nekem már nem kell” – nevetett Szandi, aki már többször bizonyította, hogy a fájdalomküszöbe igen magas. Ezt a nézők is láthatták korábban a Csak show és más semmi színpadán és a Magyar Nemzeti Cirkusz porondján is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?