SZTÁRDZSÚSZ

Szakított szerelmével, 62 évesen kezd új életet Cserpregi Éva

15 év együttélés után döntött úgy a Neoton énekesnője és szerelme, hogy külön utakon folytatják az életüket. Csepregi Éva azt mondta, hogy a nyilvánosság teljes kizárásával szeretnék intézni a szakítást, és közös otthonukat már árulják.
  • Szerző: MF

Csepregi Éva és Attila 15 évvel ezelőtt találkoztak egy fogadáson, de a férfinak fogalma sem volt arról, hogy a Neoton énekesnője milyen sikereket ért el, hisz sokáig külföldön élt. Kapcsolatuk elején rengeteg támadás érte őket, de kitartottak egymás mellett a szerelmesek - egészen néhány héttel ezelőttig.

A legkeményebb időszak következik Csepregi Éva életében. A Neoton folyton pörgő énekesnője és párja úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Olyannyira komolyan gondolják a szakítást, hogy már közös otthonukat is elkezdték árulni. Pedig az elmúlt 15 évben mindent megtettek annak érdekében, hogy minél otthonosabb legyen tahitótfalui házuk.

Már árulják a közös házat, egyikük sem akart itt maradni, úgy tudom, mind a ketten új otthont szeretnének. Hiányozni fognak innen, nagyon kedves pár voltak

- mondta a Story magazinnak a pár egyik szomszédja.

Éva korábban elmondta, hogy félne új életet kezdeni a kora miatt. Most azonban kénytelen lesz. Ami nem lesz könnyű, hiszen annak ellenére, hogy az énekesnő a mai napig gyönyörű és egy igazi energiabomba, mégiscsak 62 éves.

Azért az jó, hogy bár korábban azt hittem, de mégsem számít a kor. A szerelem jöhet bárhol, bármikor, csak résen kell lenni

- fejezte ki gondolait Csepregi Éva.

Igaz, még nem kopogtat az új szerelem az énekesnő ajtaján, mégis igyekszik minél simábban és hamarabb lezárni Attilával való kapcsolatát. Megbeszélték egymással, hogy a nyilvánosságnak semmilyen részletet nem árulnak el szakításukról, ez nem is csoda: Attila korábban sem szerepelt a reflektorfényben.

Kötöttünk egy szigorú megállapodást, és ennek értelmében nem beszélhetek erről

- árulta el Csepregi, aki most kiváltképp örül a zenekara év végi elfoglaltságainak, ugyanis terápiaként tekint a koncertjeikre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?