SZTÁRDZSÚSZ

Szakításuk után kényszerből dolgoztak együtt a hazai sztárpárok

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt pár napja jelentette be, hogy 20 év után külön folytatják a magánéletüket, ám a munkájuk továbbra is összeláncolja őket. Sőt, a mûvészpár női tagjának még azt is végig kell néznie, hogy egykori férje hogyan vigasztalódik kolléganőjük karjaiban. De ugyanezen ment végig Rékasi Károly és Détár Enikő is, de Fördös Zé és a gasztroblogger párja is.
  • Szerző: MF

Sosem könnyű feldolgozni egy szakítást, pláne akkor, ha egykori szerelmünk folyamatosan ott van körülöttünk, méghozzá munkahelyi környezetben. Több hazai híresség is végigélte azt a drámát, amikor már szerelmük kihűlt, de még a hivatásuk összeláncolta őket.

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt a legfrissebb ilyen páros a színészvilágban. Facebookon jelentették be, hogy külön folytatják életüket, két gyermeküket közösen nevelik tovább, sőt, a munkájuk miatt is napi szinten találkoznak, hisz mind a ketten az Operettszínház társulatát erősítik. Ahogy Homonnay új szerelme is, hisz a nő a színház tánckarának egyik tagja.

 

35 év együtt élés után, 2009-ben Pogány Judit képtelen volt tolerálni férje, Koltai Róbert hűtlenségét, ezért külön is költöztek azonnal, hogy a színésznő rájött, hogy más valakit is szeret a férje. A sok közös film és élmény ellenére Judit kiadta férje útját. A szörnyű hír Koltai Megy a gőzös című filmjének forgatásán derült ki, de mind a ketten becsülettel végigcsinálták. Bár akkoriban már hetek óta külön éltek.

Sokan látni se bírják egymást a válás után, de azért van ellenpélda is. Ilyen páros Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, akik teljesen békésen váltak külön 2013 októberében. Olyannyira jó maradt a kapcsolatuk, hogy pár hónappal ezelőttig még folyamatosan járták együtt az országot és hakniztak. Sokszor összebújva énekeltek a színpadon a válás ellenére.

 

Liptai Claudiának is össze kellett melegednie jó párszor a kamerák előtt kislánya, Panka apjával. Gesztesi Károly és a TV2 műsorvezetője 2010-ben váltak el, ám a közös szappanopera és a közös csatornaszerződés tovább is összekötötte őket. A Jóban Rosszban szereplőiként többször keveredtek még szakításuk után intimebb kapcsolatba, mint amit bármelyikük is szeretett volna. Ám a csatorna szempontjából ez igazi nézőcsalogató lépés volt.

2013 elején reppent fel az a pletyka, miszerint Rékasi Károly és Détár Enikő házassága már menthetetlen. A színészek egy ideig próbálkoztak az újrakezdéssel, de végül 2014 nyarán aláírták a válási papírokat 29 éve együttélés után. A színészpár nem tagadta meg magától a közös munkát és a bevételt, több darabban is játszottak együtt szakításuk bejelentése után.

Fördős Zé és párja, Havasi Dóra nem a színészvilágból jönnek, mégis összetartja őket a munkájuk, ha már az érzelmeik nem. A Konyhafőnök sztárja és egykori gasztroblogger kedvese ugyan a sok munka miatt mentek szét, de most, szingliként, tökéletes az összhang közöttük a munkát tekintve.

És ezeket olvastad már?