SZTÁRDZSÚSZ

Szakember figyelmezteti Sebestyén Balázst: ebből baj lehet

Ugyan a népszerû mûsorvezető elpoénkodik a témán, de lehet, neki is szüksége lenne rá?
  • Szerző: BDF

Sebestyén Balázs kihívta maga ellen a sorsot, amikor a fenekelés terápiás hatásáról beszélgetett a Rádió 1-en futó reggeli műsorában. „Ha van Magyarországon, akkor egyszer elmegyek, brit terapeuták már elkezdték a fenekelős terápiát” – mondta Balázs, aki kikotyogta, nemrég valaki szemet vetett a hátsójára.

„Jaj, elmondom, milyen levelet kaptam” – kezdte. „Nagyon bátor voltál, hogy erről egyáltalán beszélni mertél. Ugye, én már ezt évek óta csinálom. (…) Ha szeretnéd kipróbálni, jelentkezz! A te mestered” – idézte rajongója levelét a rádiós.

A Bors megtalálta az interneten azt a honlapot, amin a hölgy hirdeti szolgáltatásait. „A kezem erős, kemény, így a kézi fenyítés remek bemelegítés, de a véleményen az, hogy egy igazi szeánszon soha nem hiányozhat a pálcával történő fenyítés sem” – írja Mistress Genezis, aki azt is elmondta, Balázsnak mire lenne szüksége.

„Szakemberként azt látom, hogy a nagyon nyílt, kedves, optimista és remekül kommunikáló showman szereplése mögött a komoly, mély, hosszan tartó kapcsolatokkal gondban lévő és időnként mély érzéseket leplező személyiség van.

Ezen elfojtott érzelmek feloldását tudnám számára a terápiával felajánlani, amennyiben nem szeretné magával cipelni egy életen át. Ezek az elfojtások ugyanis belülről mérgeznek, pusztítanak minket

- magyarázta a hölgy, aki azt nem árulta el, Balázs kért-e már nála időpontot..

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?