SZTÁRDZSÚSZ

Óriási mérföldkő a magyar sztárapuka életében: nem semmi, amit csinált

A színész a saját határait átlépve 21 kilométert futott le.
  • Szerző: BDF

Lefutotta a szigligeti, 21 kilométeres félmaratoni távot Szabó Győző. A színész először rugaszkodott neki a cseppet sem könnyű feladatnak és a komoly megmérettetést sikerrel zárta. Szabó Győző a -nak beszélt a részletekről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

„Vajon sikerül átlépni a határaimat? Képes vagyok arra, hogy megugorjam ezt a mércét? Ezekkel a kérdésekkel a fejemben vágtam bele a történetbe, ami happy enddel végződött. Sikerült, 1:59-es idővel! Nagyon nagy élmény volt. Természetesen sokan támogattak, és biztattak. Hatalmas köszönet az edzőmnek, aki a sűrű forgatások mellett rengeteget segített a felkészülésben” – mondta el a -nak Győző, aki most kicsit parkolópályára áll, ami a futást illeti. De nem tartja kizártnak, hogy egyszer majd a maratoni távot is meghódítja.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezennel jelentem: életünk első félmaratonja pipa!!! ??? Áronnak 1:44 volt az ideje, az enyém 1:59. A sűrű forgatások mellett kemény volt a felkészülés a @szigligetifelmaraton-ra, de megcsináltuk! És akik nélkül ez nem jöhetett volna létre... Óriási köszönet az @ensporttraining-nek és Erdélyi Nándinak a futóedzésekért, @zsanett.gyurian-nak a szervezésért, @shenkerhorvathkinga-nak és @beata.gyorke-nek vagyis az @eisberg_hu csapatának, a @saucony_hungary-nak, valamint a @polarkozosseg -nek, hogy bevettek minket a csapatukba! ? #félmaraton #szigligetifélmaraton #molnararon #szabogyozo #szabógyőző

Szabó Győző (@szabogyozo.official) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?