SZTÁRDZSÚSZ

Szabályt szegett Mihalik Enikő?

A világhírű modell Máltán vakációzott az egyik barátnőjével, az viszont nem teljesen tiszta, hogy a határlezárás előtt vagy már utána jöttek haza. Mindenesetre Enikő biztosan nem vonult karanténba, hiszen itthon is folyamatosan császkál...
  • Szerző: BDF

Mihalik Enikő közel egy hetet töltött Máltán az egyik legjobb barátnőjével, Adriennel. Ezzel önmagában nem is lenne semmi baj, ha nem lenne koronavírus-járvány, amiben már több mint nyolcszázezren vesztették életüket világszerte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mivel Magyarországot is elérte a második hullám, úgy határozott a kormány, hogy szeptember elsejével ismét lezárják a határokat. Ha egy magyar állampolgár ezt a dátumot követően tér vissza haza, kéthetes karanténba kell vonulnia vagy két, 48 órás különbséggel elvégzett negatív tesztet kell produkálnia, de ez idő alatt sem hagyhatja el az otthonát. Persze bizonyos esetekben, például munkaügyekben szigorú keretek között ugyan, de lehet ingázni a szomszédos országokba, ám ezek közé Málta biztosan nem tartozik.

Fotó: Instagram

Visszatérve a világhírű modellre, aki minden bizonnyal fantasztikus napokat töltött a szigetországban, az Instagram-oldalára feltöltött sztorijai alapján nem ért haza a határlezárások előtt, csak egy nappal később lépett ismét magyar földre. Azóta pedig folyamatosan császkál. Másnap edzőterembe ment, sőt a fodrászát is meglátogatta. Eszerint pedig a kéthetes karantént se tartotta be, ráadásul ideje sem volt az ezt kiváltó két negatív tesztet produkálni. Hiszen ha egyet el is végeztetett, nem telt el annyi idő, hogy a második tesztet is megcsináltassa.

Fotó: Instagram

Mivel Enikő tavasszal már átesett a fertőzésen lehet úgy van vele, hogy nem betegedhetett meg újra és nem is adhatja tovább a vírust. De az is elképzelhető, hogy már korábban hazatért Magyarországra, minthogy lezárták a határokat, és csak utólag töltötte fel a fotókat. Amennyiben viszont nem így történt, akkor nagyon úgy tűnik, hogy Enikő tilosban járt…

Heteken át nem jöhetett haza Amerikából

A New Yorkban élő Enikő minden évben igyekszik itthon tölteni a nyári hónapokat, de idén az amerikai koronavírus-helyzet miatt nem kezdhette meg akkor a szanazugi és balatoni vakációját, amikor akarta. Végül június végén ülhetett fel egy Budapestre tartó gépre.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?