SZTÁRDZSÚSZ

Sydney van den Bosch: Egyáltalán nem érzem az arcom jobb oldalát

Sydney van den Bosch arcüregéből pár nappal ezelőtt műtöttek ki az orvosok egy polipot. A TV2 sztárja az állapotáról beszélt.
  • Szerző: ripost

Egy jóindulatú daganatot távolítottak el Sydney van den Bosch arcüregéből, és mivel a műtét jól sikerült, hamar hazaengedték a kórházból. Azonban pár nappal később komplikáció lépett fel: teljesen begyulladt az arcürege. Sydney most végre friss híreket közölt az állapotáról az Instagram-oldalán. Mint mondta, egyáltalán nem érzi az arca jobb oldalát. Úgy véli, hogy megsérülhettek az idegek a beavatkozás során.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sydney nem érzi az arca jobb oldalát

Sydney nem érzi az arca jobb oldalát (Fotó: Ripost)

Ettől függetlenül már az első mondatban leszögezte, hogy a helyzethez képest jól van.

„Mindenkit szeretnék megnyugtatni: jól vagyok! Csak nagyon furcsán gesztikulálok, mert az arcom jobb oldalát egyáltalán nem érzem, sajnos. Se a számat, se a szememet. Elképesztően bizarr érzés, remélem, hogy napról napra jobb lesz. Valószínűleg sérültek az idegek a műtét során az arcomban, illetve a rengeteg fájdalomcsillapító sem tesz hozzá, hogy jól legyek. Az állkapcsom miatt enni nem nagyon tudok, csak levest, és teát. Én, a hedonista, aki imád enni... Nagyon szeretnék már enni valami finomat” – magyarázta Sydney.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?