SZTÁRDZSÚSZ

Súlyos veszteség érte VV Auréliót!

A legnagyobb hibát követte el, amit egy vérbeli fogadó valaha is megtehet: érzelemből döntött.
  • Szerző: BDF

"Amennyire jól indult az eleje, olyan tré lett a vége. Nem értem, miért nem vezették még be a videóbírót. Csak azon buktam hatvanezer forintot, mert az egyik meccsen a bíró elnézett egy szögletet" - dühöngött VV Aurélio, akinek a tizenegyespárbaj után kihulló olaszokkal sem volt szerencséje. Rajtuk hetvenháromezret bukott.

"Az, hogy az olaszok így estek ki, arra már inkább nem is mondok semmit. Szerintem benne van Graziano Pellé magyar barátnőjének a keze abban, hogy így mellérúgta a büntetőt. És a döntőről akkor még nem is beszéltem!

Már akkor éreztem, hogy hibát követek el, amikor megtettem a franciákat. Ez volt a kegyelemdöfés, nyolcvanezerbe fájt a finálé.

– mérgelődött az egykori villalakó a Blikknek, aki a súlyos veszteség ellenére mégis hasznos tapasztalatokkal gazdagodott.

"Csak az fogadjon a szögletek számára egy meccsen, aki öt évvel kevesebbet akar élni, vagy legalább ül mellette egy orvos.

Soha ne a barátnőnkkel, feleségünkkel nézzük a találkozókat, amiken nagyobb összeget kockáztatunk, mert az összes méreg rajtuk csattan.

"És nem elég, hogy a pénzt buktunk, még az engesztelő ajándékra is költhetünk.

Sokat vesztettem, azonban nem kell aggódni értem: találtam munkát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?