SZTÁRDZSÚSZ

Súlyos döntést hozott párjáért Détár Enikő, nem fél?

A népszerû színésznő nem tagadja, hogy voltak álmatlan éjszakái!
  • Szerző: Doris

Miközben sok magyar sztár évek óta próbál kiszabadulni a hitelcsapdából, Détár Enikő komoly adósságba verte magát fiatal szerelméért.

Jelentős kölcsönt igényelt a banktól, hogy kedvesével, Péterrel és gyerekeivel új életet kezdjen egy Budapest vonzáskörzetében lévő otthonban. Bár az építkezés és az ezzel járó hercehurca a legtöbb párkapcsolatot próbára teszi, a színésznő nem fél attól, hogy a közös fészek teremtésével járó feszültségek szétszakítják őket.

Még akkor sem, ha a háznak már rég el kellett volna készülnie!

"A ház könnyűszerkezetes lesz, amiről egyébként mindenki próbált lebeszélni. De ha elhatározok valamit, akkor az van, amit én mondok. Onnantól, hogy a telek a nevemre került, kevesebb mint egy év alatt elkészül. A kivitelező profi, de csúszunk, mivel mínusz húsz fok volt télen, áprilisban pedig esett a hó, akkor nem lehet betonozni. Meg kellett várni a jobb időt. Albérletben lakom néhány éve, már nagyon várom, hogy sajátba költözzek"

- kezdte a Borsnak Enikő, aki belátta, hogy kemény fába vágták fejszéjüket.

"Volt némi pénz a válás után, de a többit hitelből finanszírozom. Bízom annyira magamban, hogy menni fog a törlesztés. Sok éjszakán át beszélgettünk erről Péterrel, végül bevállaltuk. Senki nem tartott fegyvert a fejemhez, az én vágyam, igényem volt"

- szögezte le, majd hozzátette, hogy már nagyon várja új életét és éppolyan ideges és türelmetlen, mint egy színházi premier előtt.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?