SZTÁRDZSÚSZ

Súlyos betegséggel küzd Weisz Fanni

Pajzsmirigyproblémát diagnosztizáltak Weisz Fanninál. A modell-mûsorvezető komoly betegségére párja, Péter egyik rutinvizsgálatán derült fény. Fanninál szerencsére idejében diagnosztizálták a betegséget, ami kulcsfontosságú lehet a későbbi gyermekvállalás miatt.
  • Szerző: Ripost

A napokban járta be az internetet egy kép, amelyet nézve többeknek úgy tűnt, hogy Weisz Fanni rettenetesen le van fogyva. A testsúlycsökkenés oka pedig egy hormonális betegség eredménye - írta meg a Lokál.

"Pajzsmirigyproblémám van. Igazság szerint az utóbbi években sokszor fordult elő, hogy fáradékonynak éreztem magamat, és mostanra kiderült, hogy emiatt volt.

Már minden rendben, kezelés alatt állok, és szépen karbantartom magam. Viszont nagyon szeretném, hogy akik most olvasnak rólam és a betegségemről, elmennének vérvételre, és megnézetnék a TSH-szintjüket.

Sokan nem is tudják, milyen fontos az egészséges pajzsmirigy működése, és hogy a kisebb tüneteik mögött akár betegség is állhat, ami azonban könnyen kezelhető”

 – hívta fel a figyelmet a szűrés fontosságára Fanni, aki azonban a súlycsökkenésről is őszintén vallott.

"Biztos nehéz elhinni, de a súlyom évek óta változatlan, arról nem is beszélve, hogy összevissza eszem, lehetetlen időpontokban. Körömpörköltet este 11-kor, utána lefojtom egy kis pudinggal, viszont rendszeresen mozgok, mert jólesik”.

Fanni saját bevallása szerint tart a betegségektől, ezért sokat olvas a neten, és ha kell, többször ellátogat az orvosához konzultálni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
És ezeket olvastad már?