SZTÁRDZSÚSZ

Súlyos betegségétől hízik folyamatosan az RTL Klub egykori csillaga

Batánovics Lili egyik percről a másikra tûnt el a rajongói elől, azonban most megszólalt súlyos betegsége és súlyfeleslege kapcsán. Az X-Faktor egykori versenyzőjének gyógyszeres kezelésre van szüksége.
  • Szerző: MF

Elnézést kért a rajongóitól az X-Faktor felfedezettje, ugyanis jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől. Batánovics Lili komoly betegséggel küzd, és ennek tudható be az eltűnése.

A fiatal énekesnő életét nagyon megkeseríti az egészségi állapota. Bármit eszik vagy iszik az azonnal rajta marad, így folyamatosan hízik. Pajzsmirigy problémái miatt gyógyszeres kezelésre van szüksége.

"Kiderült hogy pajzsmirigy gyulladásom van, és bármit eszek, iszok azt nem tudja feldolgozni a szervezetem. Ezért hízok és hízok folyamatosan. Ráadásul, hogy jobban legyek, mindennap gyógyszert kell szedjek rá! Elkezdtem újra edzeni, és kezd visszaállni a súlyom, de még nem az igazi"

- írja bejegyzésében a 22 éves énekesnő.

Betegsége ellenére most mégis nagy dobásra készül. Egy kiadó olyan lemezszerződést ajánlott Lilinek, amire mindig is vágyott.

 

Sziasztok! Úgy érzem egy vallomással tartozom nektek!Nem igazán posztoltam magamról és a tevékenységeimről mostanság,...

Közzétette: Batánovics Lili – 2016. január 15.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?