SZTÁRDZSÚSZ

Stohl András sírt a színpadon: Ez még a börtönnél is rosszabb volt

Bár Buci élete látszólag egyenesbe jött, a kínzó lelkifurdalással nem tud mit kezdeni!

Stohl András élete látszólag boldog és kiegyensúlyozott, hiszen már több mint két éve él harmonikus párkapcsolatban kedvesével, Vicával, és a karrierje is szárnyal: 51 évesen hazánk egyik legfoglalkoztatottabb színésze és műsorvezetője. De akkor miért sírja el magát, ha szóba kerül a múlt és a magánélet?

Zsúfolásig megtelt csütörtök este a Játékszín nézőtere, rengetegen voltak kíváncsiak Stohl Andrásra, aki a tőle megszokott kendőzetlen őszinteséggel mesélt viharos múltjáról, fájdalmas szakításairól és persze a börtönben töltött időszakról. Az egyórás beszélgetésnek már a címe is sokatmondó volt: Újrakezdés önmagammal. Buci nem tagadta, többször előfordult, hogy óriási pofont kapott az élettől, és mindent a nulláról kellett kezdenie, így ha valaki, akkor ő valóban az újrakezdés nagymestere.

 

„Irdatlan szeretetéhségem van, amit a mai napig nem tudtam kinőni, a legfőbb vágyam, hogy mindenki szeressen. Persze tudom, hogy ez lehetetlen. Mégis emlékszem, amikor a börtönbe vonulásom előtt óriási összefogás történt, egymás után álltak mellém a kollégáim, ez nagyon jólesett” - kezdte Stohl András, aki meglepő módon nem a rács mögött töltött 5 hónapot tartja élete legnehezebb időszakának!

Bár, elmondása szerint, megfogadta, hogy nem fogja elsírni magát, Buci nem tudta visszatartani a könnyeit, amikor eszébe jutottak az elmúlt 3 év eseményei. Különösen két kisgyermeke édesanyja, Ancsika, akit több mint 10 együtt töltött év után hagyott ott jelenlegi párjáért.

„Az elmúlt három évem rosszabb volt, mint a börtön! Az első válásom nem volt olyan fájdalmas, akkor a volt feleségem hamar talált párt magának. Az elmúlt években viszont folyamatosan gyötört a lelkifurdalás, a mai napig nem tudtam megszabadulni tőle” - mondta a színész, utalva ezzel Ancsikával történő szakítására, amivel 2017-ben tele volt a sajtó. Stohl már akkor is azt nyilatkozta, hogy nagyon boldog új párkapcsolatában, de nem tudja azt mondani, hogy teljesen.

Hogy fiatal kedvesének miért van nagyon nehéz dolga Andrással, az kiderül a %% hétfői lapszámából!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?