Létrehozva: 2017.11.29.

Sötét titok derült ki Stadler József volt feleségéről

Nagy szoknyavadász hírében állt Stadler József, aki élete során sokszor megégette magát a nõkkel.

A huszonéves Stadler József kicsapongó éjszakai életet élt. A lányok  szívesen fogadták a jóképű, gazdag srác közeledését. Első feleségét Kiskőrösön, egy fodrászatban ismerte meg. „A szüleim egyáltalán nem örültek a kapcsolatnak, mert valahogy nem volt szimpatikus nekik a leány, főleg, amikor nyolc hónapi járás után elmondtam nekik, feleségül veszem” – mesélte az üzletember a Stadler Story első kötetében.

Elkapkodta első házasságát

Az esküvő után Hartára költöztek, de házasságuk nem volt zökkenőmentes. „Különböző játékszabályokat próbált meg rám erőltetni. Állandóan velem akart jönni, felmondott a fodrászatban is. Én nehezen tűrtem a feleségem naplopó életvitelét. Arra kértem, váljunk el békében, mert úgy néz ki, elkapkodtuk ezt a házasságot.”

A nő viszont nem akart belenyugodni Stadler döntésébe, kitervelte, hogy meggyilkolja őt.

„Egyik este főzött nekem valami vacsorát, de rögtön éreztem, hogy nem stimmel valami, mert a gyomrom, meg a fejem is megfájdult tőle. Másnap a kedvenc ételemet főzte. Két üveg sör is volt az asztalon. Észrevettem, hogy a kupak nagyon lazán van rajta. Ráadásul arra kért, vegyek fel rendes pizsamát, mert ki tudja, mi fog történni velem az éjszaka. Egész éjjel nem mertem elaludni. Reggel, amikor összeraktam az ágyneműt, legnagyobb megdöbbenésemre a párnája alatt egy élesre fent kinyitott borotva villant meg.

Később tudtam meg, hogy a környéken már rég mondogatja az ismerőseinek megölésem terveit. Végül sikerült elválnom tőle

– mesélte el az üzletember.

Dunaújvárosba járt át csajozni

„Annyi gyönyörű nő villogott körülöttem” – emlékezett vissza Stadler, aki zátonyra futott házassága miatt nagyot csalódott a komoly kapcsolatokban, ezért évekig csak a kalandot kereste.

„A dunaújvárosi csajokat gondosan lajstromba szedtem, és annyi volt belőlük talonba, hogy azt se tudtam, mikor melyiket látogassam. Annyira egyformák voltak a házak, hogy néha összekevertem a címeket, és olyan nőkhöz mentem fel, akihez nem is akartam. Volt úgy, hogy ugyanabban a háztömbben, két-három hódolom is akadt, csak át kellett mennem az egyik lépcsőházból a másikba. Gyakran megtörtént az is, hogy három-négy gyönyörű hölggyel érkeztem a nyaralóba, és ahogy visszaemlékszem, nagyon szép élményekkel lettem gazdagabb.”

Börtönnel fizetett a nyári kalandért

Stadler József Balatonakarattyán ismerkedett meg egy jómódú család lányával, aki egyszer váratlanul egy jóval idősebb férfivel állított be hozzá.

„A lány mostohaapja azt akarta velem megbeszélni, hogy nem tetszik neki a kapcsolatunk. Később derült ki, hogy a leány mostohaapjaként az anyja halála után ő is szemet vetett a menyecskére. Azzal fenyegetett, feljelent a rendőrségen. Meg is tette. Mindennel megvádolt. Házkutatást is tartottak nálam, de nem találtak semmit. Nagyon kemény árat fizettem a nyári kalandért” – mesélte az üzletember, aki végül emiatt a férfi miatt került börtönbe. „A manusz megbuherálta az árammérőmet. Különösen nagy értékű lopásként foglalkoztak az üggyel.” Stadler József másfél évet ült, lelkileg nagyon megviselték a történtek. Könnyeivel küszködve emlékezett vissza a történésekre.

Gyermekei anyja megcsalta

Ám, még mielőtt börtönbe vonult, megismerte Sáfrán Máriát, aki később három gyermekkel (Marietta, Zoltán, Milán) is megajándékozta őt. Megismerkedésükről így emlékezett meg Stadler József. „Mindketten éreztük, hogy hosszú távú kapcsolat lesz a dologból. Nagyon úgy nézett ki, hogy egy életet lehúzunk együtt. Nem így alakult, de szép éveket kaptunk egymástól. Ezt köszönöm neki, annak ellenére, hogy a szétválásunk faramucira sikeredett” mesélt gyermekei hűtlenné vált édesanyjáról az üzletember.

Börtönben lett szerelmes

Bár nem lehetett könnyű úgy párkapcsolatban élni, hogy folyamatosan a börtönben ült, mégis 2005-ben így került közelebb a nála húsz évvel fiatalabb kiskőrösi hölggyel, Elvirával. A juhászból lett vállalkozó előbb levelezés útján, majd hétvégi börtöneltávozások alkalmával került szorosabb kapcsolatba Elvirával. Bár Stadler nagy reményeket fűzött a kiskőrösi hölgyhöz, ám kapcsolatuk ráment arra, hogy ő maga folyamatosan a rácsok mögött volt.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot, késsel fenyegette, gyakran bezárta - borzalmas részletek

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

hirtv.hu

Zelenszkij korábbi szövetségesének példa nélküli interjúja borzolja a kedélyeket Ukrajnában + videó

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

vg.hu

Brutális baleset Baltimore-ban: több kilométeres híd omlott össze – videó

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

astronet.hu

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondolnád: Takács Zsuzska ezt teszi Zámbó Krisztián távolléte alatt

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét