SZTÁRDZSÚSZ

Sosem találod ki, mit kapott apjától 18. születésnapjára Lagzi Lajcsi lánya

A lagzik királyának lánya betöltötte tizennyolcadik életévét, ennek apropóján mesélt álmairól.
  • Szerző: TN

A zenész lánya pont 18 évvel ezelőtt született, édesapja még arra is emlékszik, ez a nap pont az akkori szilveszteri Dáridó forgatásra esett. Azóta Bogi igazi nővé cseperedett, így nem csoda, hogy Lagzi Lajcsi mindentől óvja.

Szerintem feleségemmel jó munkát végeztünk a gyerekek nevelésében, így nem kell majd féltenem a lányomat nagykorúsága után sem.

-mondta a zenész a szerda reggel  Mokkában.

Amennyiben Bogi szórakozni szeretne, mindig megbeszélik édesapjával mikor ér haza, és alapvető, hogy felveszi a telefonját, ha szülei keresik. Míg Lajcsi fiai a zene iránt érdeklődnek, lánya a művészetekért rajong, évek óta fest.

Ennek megfelelően Bogi egyedülálló ajándékot kapott születésnapjára, édesapja megszervezett neki egy kiállítást. A Lajcsit persze óriási büszkeség tölti el, hogy a lánya ilyen tehetséges valamiben.

A Mokka után a FEM3 Café stúdiójában volt jelenése apának és lányának, ahol kiderült, Bogit nem csak a festészet érdekli, hanem a modellkedés is. Erre persze Berki Krisztián azonnal lecsapott, meginvitálta a lányt egy fotózásra. 

Úgy gondolom, a festészet és a modellkedés nem zárja ki egymást. Szívesen kipróbálnám magam egy fotózáson.

- mondta Bogi a műsorban.

Végül abban maradtak, ha fotózásra kerülne a sor, édesapja vagy a testvére biztosan elkísérné. Lajcsi úgy gondolja, baráti viszony van közte, és gyermekei között, valamint a vele történt megpróbáltatások csak közelebb hozták a családot egymáshoz.

 

És ezeket olvastad már?