SZTÁRDZSÚSZ

Sosem találod ki, mi a TV2 rockerének hobbija!

A Kismenők rockerlelkû dobosát nem sok dolog hozza ki a sodrából, de ha elárvult, bajba került állatokat lát, robotpilótára kapcsol, azonnal mentőakcióba kezd.
  • Szerző: Buster

Balogh Soma különösen kedveli a cicákat és persze a cicák is őt. Családja tíz cirmossal osztozik otthonukon. Kedvence a tavaly megmentett fekete-fehér szőrgombóc, aki talán már nem is élne, ha Soma nem menti ki az erőszakos felnőttek kezei közül.

"A hír igaz, valóban rajongok a cicákért, de ezzel nem vagyok egyedül a családban. Konkrétan tíz cicánk van jelenleg, de ez még változhat. Hat felnőtt és négy kölyök, de csak ketten jönnek be a házba és csak egy akad, akivel az ágyamat is megosztom”- meséli nevetve a TV2 ifjú tehetsége.

"A kedvencemet Debrecenből a sulinál mentettem meg.

Kővel dobálták az éppen ott dolgozó munkások, így nem tehettem mást, haza kellett hoznom őt.

Szeretek velük foglalkozni és ők is kedvelnek engem. Ha kimegyek az udvarra, mindannyian körém sereglenek és követnek mindenhová. Tényleg jó fejek! Egyetlen dolgot nem bírnak elviselni, az pedig sajnos a dobolás. Amint meghallják az első ütéseket, menekülnek mindenfelé”- mondja a Kismenők felfedezettje, aki szombat este ismét megmutatja, hogyan kell hangulatot teremteni egy dobszerkóval.

És ezeket olvastad már?