SZTÁRDZSÚSZ

Sosem találnád ki, mivel akar fogyni az egykori RTL-es!

Molnár Anikó jó ideje kemény diétába és edzésbe kezdett, hogy megszabaduljon pluszkilóitól. Most azt is elárulta, milyen szokatlan módon próbálja elérni álomalakját.
  • Szerző: MMB.

Molnár Anikó az egyik olyan celebhölgy, aki a súlya miatt folyamatosan beszédtéma volt. Míg elmondása szerint tizenegy évvel ezelőtt szinte már anorexiában szenvedett, addig az elmúlt pár évben sokkal inkább hízása miatt került a címlapokra.

Az exvillalakó azonban nem a negatív kritikák, sokkal inkább egészsége érdekében kezdett bele az életmódváltásba.

Fél év alatt adtam le 17 kilót, de most visszajött két kiló vagy három. Vidéki lányként nálunk a pörkölt nokedlivel és a rántott hús mindennapos volt. De gyakorlatilag engem a levegő is hizlal. Ezért arra vagyok kárhoztatva, hogy egész életemben mozognom kell és normálisan étkeznem

- árulta el a Story Extra műsorában Anikó, aki gerinc- és porckorongsérve miatt nem választhat bármilyen mozgásformát. Éppen ezért nem mindennapi módon próbálja elérni a maga elé kitűzött 10-15 kilós fogyást.

Olyan mozgást nem tudok végezni, ami élvezhető, mint például a tenisz vagy a futás. Innentől kezdve maradnak azok a mozgásformák, mint a gyors séta vagy a kutyasétáltatás. A kutyasétáltatás az napi program, így észrevétlenül is megteszek néhány kilométert

- jelentette ki az egykori Nagy Õ, aki mivel egyszerre hat kutyát sétáltat, valóban kemény fizikai edzést végez.

És ezeket olvastad már?