SZTÁRDZSÚSZ

Sosem látott fotókkal ünnepeltek a magyar sztárok

Felbolydult a sztárvilág, a celebek többsége átvette az amerikai szokást, és az édesanyák mellett az apák napjáról is megemlékeztek.
  • Szerző: Ripost

Június harmadik vasárnapján egy kevésbé elterjedt ünnepnap van hazánkban: az apák napját itthon alig tartják. Hazai celebjeink egy része azonban ezzel nem ért egyet, ők a Facebookon is megosztották az örömteli pillanatokat.

Berki Krisztiánt két és féléves kislánya, Natasa Zselyke halmozta el szeretetével: édesanyja segítségével süteményeket és rajzot adott apukájának.

Kocsis Tibor egy fekete-fehér képpel emlékezett meg a napról, rajongói szerint pedig megszólalásig hasonlít édesapjára!

Dukai Reginának a fotója alapján nagyon szoros a kapcsolata apukájával, az ő oldalán pedig a kommentelőkkel azon viccelődtek, hogy az édesapa teljesen úgy néz ki, mint Walter Matthau.

Pirner Almáék idén élték át szülőként először az anyák és apák napját is, a rúdtánc oktató erről megható fotót posztolt, és ott köszöntötte fel azokat a férfiakat, akik mindig a családjuk mellett állnak, történjék bármi.

Király Linda és Király Viktor éveken át éltek Amerikában, így egyértelmű, hogy számukra természetessé vált ez a nap. A testvérpár ugyanazt a képet rakta ki, a legmenőbb, rocksztár apának kívántak boldog ünnepeket. Mindezt pedig egy igazán autentikus és menő fotóval illusztrálták.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?