SZTÁRDZSÚSZ

Sosem látott fotók: ezt a házat árulja Görbe Nóra

Nehéz döntést hozott Görbe Nóra. Kilenc év után megválik biatorbágyi otthonától! A Linda címû sorozat egykori sztárja kizárólag a Ripostot engedte be az eladásra kínált ingatlanba.
  • Szerző: BDF

Árulja otthonát Görbe Nóra! A korábbi árhoz képest 1,5 millióval olcsóbban, immáron 42,5 millió forintért bárki beköltözhet a népszerű sorozatsztár házába!

„Biatorbágyon, a biai tó partján sóskúti kőből épült lakóház eladó közvetlenül a természetvédelmi terület mellett, nyugodt környezetben. A házban található egy 15 m2-es boltíves borospince. A 40 m2-es fedett terasz és a tó között 600 m2-es kert helyezkedik el” – olvasható az ingatlanhirdetésben.

Görbe Nóra és férje, Péter 2008 nyarán vásárolták a házat, amelybe rögtön beleszerettek.

„Nyugodt könyék, madárcsicsergés: első látásra szerelem volt. Amikor megvettük, tudtuk, hogy rengeteg munka lesz vele, de nem érdekelt minket. Felújítottuk, és értéket teremtettünk! Éveken keresztül dolgoztunk rajta. Péter is sok mindent megálmodott, de a betegsége miatt sajnos már nem tudta befejezni.

Csodálatos dolgokat lehetne még itt csinálni, de nekem nincs már kedvem. Egyedül képtelen vagyok rá

– árulta el a %%-nak Nóra.

Az egykori sorozatsztár azt is elmondta, egy ideje készül már az eladásra, melynek részleteit elolvashatod, a házról készült exkluzív képeket pedig megnézheted a %% napilap csütörtöki számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?