SZTÁRDZSÚSZ

Sosem látott fotó került elő Palvin Barbiról és másokról is: Mutatjuk

Útjára indult egy újabb internetes kihívás, amihez egyre több híresség csatlakozik. Eddig sosem látott felvételek keringenek a világhálón a magyar sztárokról.
  • Szerző: BDF

A világ nagy része karanténba kényszerült a koronavírus-járvány miatt, így a kötelezettségek mellett most az otthoni teendőkre is jut idő. Sokan takarítanak, tornáznak, vagy éppen társasoznak, hogy elüssék az időt. Ezeket azonban hamar megunja az ember, így miután már ezekkel a feladatokkal is elkészül, új elfoglaltságot keres magának. Olyat, ami akár több órán keresztül is lefoglalja.

Előkeres például régi, gyerekkori fotókat, amelyek valószínűleg évek óta valamelyik szekrényben porosodnak, és régóta senki sem nézte meg őket – egészen mostanáig. Így indult útjára egy újabb internetes kihívás, amihez egyre több híresség csatlakozik. Eddig sosem látott felvételek keringenek a világhálón a magyar sztárokról is, akik a -nak elmondták, nem volt kérdés számukra az, hogy csatlakoznak-e a challenge-hez. Pláne, ha ezzel sikerül elérni, hogy otthon maradjanak az emberek.

Palvin Barbara

A világhírű topmodellt a testvére, Anita hívta meg a játékra. Barbinak is sikerült kiválasztania az egyik legtündéribb fotóját. „Ossz meg te is egy fotót, amin nem vagy több, mint 5 éves” – buzdította követőit a játékra. Miből lesz a cserebogár, nem igaz?

Fotó: Instagram

Vajna Tímea

Andy Vajna özvegye sem maradhatott ki a sorból. Tímea kétéves lehetett, amikor ez a felvétel készült róla Miskolcon. „Mini me” - írta szűkszavúan a fotóhoz az üzletasszony, aki Amerikában vonult önkéntes karanténba.

Fotó: Instagram

Tóth Vera és Gabi

A Tóth-lányok előszeretettel csatlakoztak a kihíváshoz. Gabi két gyerekkori fotóval is megörvendeztette a követőit. Az egyiken a csajok mellett imádott nyuszijuk is látható.

Fotó: Instagram

Kiszel Tünde

A naptárdívát már három éves korában is imádta a kamera. „Édesanyám elvitt egy profi fotóshoz, aki sorozatot készített rólam a mosolyalbumba. Három éves lehettem” - mondta el a -nak Tünde.

Fotó: Instagram

Hajdú Péter

A showman is előszedte a fotóalbumát, és sikerült kiválasztania az egyik legaranyosabb fényképet magáról. „Éppen másfél évesen totyogok az erkélyen” - fűzte hozzá Hajdú.

Elfogadtam @l.l.junior kihívását😊✌🏻 Itt éppen másfél évesen totyogok az erkélyen😄 És ezzel a lendülettel kihívom: @fenyoivan -t és @anitatornoczky -t.

Zámbó Krisztián

Krisztián a számára legkedvesebb fotóját osztotta meg. „Nagyon érdekes kép rólam, szerintem szép kisgyerek voltam” – kezdte nevetve a -nak Krisztián, aki elárulta, különleges emlékek fűzik ehhez a felvételhez. „Ez egy különleges kép a számomra. Ekkor még apu velünk élt, nem Edittel, hanem az édesanyámmal. Együtt volt a család. Ha ránézek, mindig ez a boldog időszak jut az eszembe” – tette hozzá Jimmy fia.

Fotó: Zámbó Krisztián / Ripost

Gömöri András Máté

A színész is előkereste a családi albumot, és egy kisiskolás fotóra esett a választása. „Hopp, egy páros bicepsz szemből. Jöhetnek a babyface-ek” - írta András.

Fotó: Instagram

 

És ezeket olvastad már?