SZTÁRDZSÚSZ

Sosem hallott titkok derülnek ki a magyar legendáról

A zeneszerző felesége úgy gondolta, megosztja a nézőkkel azokat a történeteket, melyeket eddig csak ő és a résztvevők ismerhettek.
  • Szerző: Buster

Férjem, S. Nagy István címmel indult útjára a színésznő saját műsora a Zenebutikon, melyben minden vasárnap este sosem hallott titkokat tudhatunk meg a legendás zeneszerzőről és kortársairól. Csongrádi Kata férje kedvenc tárgyain keresztül enged bepillantást a hírességek mindennapjaiba, miközben felcsendülnek a legnagyobb slágerek.

"S. Nagy hihetetlenül gazdag életműve megérdemli, hogy egy sorozaton keresztül mutassuk be, és ez nagyon izgalmas feladat, hiszen a tárgyakon, fényképeken és zenéken keresztül nemcsak őt, de legendás művészeket is megismerhet a néző”

- kezdte Kata, aki szerint egy, a férje egykori íróasztalát díszítő szikla mutatja meg leginkább, ki volt S. Nagy István.

Ez a szikla onnan származik, ahonnan az ő gyökerei is eredtek, vagyis Székelyföldről.

Számára ez sokat jelentett, így természetesen őrzöm, ahogyan az imakönyvét is, amit lelkész nagybátyától kapott ajándékba. A műsorban bemutatom majd jelentős dob- és mackógyűjteményét is, és egy történet erejéig előkerül Máté Péter kedvenc nyakkendője is, ami kalandos úton került S. Nagyhoz…"

- mesélte a színésznő.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?