SZTÁRDZSÚSZ

Hűha, Cristiano Ronaldóval találkozott a gyönyörű magyar műsorvezető

Óriási álma vált valóra az MTVA gyönyörű műsorvezetőjének. Bár Somossy Barbara egy nyugodt, munkamentes vakációra indult Lisszabonba, mégis élete egyik legnagyobb kalandjába csöppent. Bejutott ugyanis a portugál labdarúgó-válogatott edzésére, ahol testközelből vette szemügyre a világ egyik legjobb focistáját.
  • Szerző: BDF

Legmerészebb álma valósult meg Somossy Barbarának! Az MTVA műsorvezetője izgalmas kalandba csöppent Portugáliában. Személyesen találkozott a sokak által a világ legjobb focistájának tartott Cristiano Ronaldóval.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A csinos tévés a -nak elmondta, amikor elindult Magyarországról, hogy meglátogassa régen látott barátnőjét, álmában sem gondolta, micsoda kaland vár rá. Barbit Lisszabonban értük utol, aki exkluzív interjút adott a -nak, és részletesen beszámolt élményeiről is.

„Még mindig Lisszabonban vagyok, privát úton, egy nagyon jó barátnőmnél. Miközben a várost jártuk, az operatőrként dolgozó párja szólt, hogy megy a portugál fociválogatott sajtótájékoztatójára. Rögtön mondtuk, hogy csatlakoznánk. Itt kezdődött minden” – mondta mosolyogva lapunknak Barbara.

„Maradandó és nagy élmény volt, hogy konkrétan néhány méterre szaladgáltak tőlem a portugál válogatott játékosai. Igazából arra, hogy Ronaldo megjelenik a pályán kis esély volt, mert az a pletyka járta, hogy nincs túl jó fizikai állapotban. Aztán egyszer csak kisétált az öltözőből. Nagyon örült mindenki. Bár nem munka miatt utaztam, de egy ilyen lehetőséget nem hagy ki az ember. Szerettem volna egy interjút készíteni vele és kifaggatni, hogy mit gondol a magyar válogatottról és az ominózus 3-3-as döntetlen meccsről, ami a 2016-os Európa-bajnoki csoportmérkőzésen született Portugália és Magyarország között„ – mondta a műsorvezető, akit Cristiano teljesen levett a lábáról.

„Cristiano nagyon szimpatikus volt. Amikor elszaladt mellettünk, végig mosolygott, és köszönt is mindenkinek. Ő egy profi, alázatos sportoló. Amint a pályára lépett, teljesen átszellemült, abszolút ki tudta zárni a kamerákat. Száz százalékban az edzésre koncentrált. Három szóban össze tudom foglalni, mit láttam rajta: alázatot, szerénységet és fegyelmet.”

Ám a szédületes kaland itt még nem ért véget. A gyönyörű tévés nagyjából 1 órát töltött a stadionban, amikor váratlanul mellélépett a legolvasottabb portugál sportlap újságírója, és Barbi legnagyobb meglepetésére interjút kért tőle, ami másnap meg is jelent a napilapban.

Hogy mit mondott erről az MTVA műsorvezetője, elolvashatod a napilap pénteki számában, amiben az exkluzív fotókat is megnézheted a portugálok edzéséről!

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?