SZTÁRDZSÚSZ

Soltész Rezső megtörte a csendet: Így döntött a koronavírus miatt

Más művészekhez hasonlóan Soltész Rezső is úgy döntött, hogy önkéntes karanténba vonul otthonában a koronavírus-járvány miatt. Ez persze érthető, hiszen 74 éves, ráadásul nemrég a szívével is komoly gondok voltak, nyárig minden fellépését lemondta. Állapota szerencsére nagyon gyorsan javult, csodálatos gyógyuláson ment keresztül, de óvatosnak kell lennie.
  • Szerző: Doris

Soltész Rezső távol tartja magát mindenféle csoportos rendezvénytől, amióta Magyarországot is elérte a koronavírus-járvány. Ez persze teljesen érthető, hiszen a 74 éves énekesnek nemrég minden fellépését le kellett mondania komoly szívproblémája miatt. Az orvosok konzíliumot tartottak és eldöntötték, hogy legkorábban nyáron léphet színpadra. Épp ezért különösen fontos számára az elővigyázatosság!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

„Itthon vagyok én is, nem akarok kockáztatni. A szívemnek szerencsére már semmi baja, csodás gyógyuláson mentem keresztül. Remélem, hogy május végére vége lesz ennek az egésznek és újra elkezdhetek dolgozni. A bevásárlást sem én intézem, a családom segít. Csak szólnom kell és minden óhajomat teljesítik. Bár nem megyek emberek közé, azt megfogadtam, hogy egy órát minden nap sétálok a természetben, ha süt a nap. Nincs más választásom, várom a szebb jövőt” – kezdte a -nak Soltész, aki nagyon bízik abban, hogy hamarosan az egész nem lesz más, csak egy rossz álom.

Az énekes alaposan utánaolvasott a témának, és mindent megtesz, hogy egy kicsit felerősítse az immunrendszerét. A gyümölcsök és vitaminok mellett az immunerősítő cseppekre esküszik!

„Mindig is odafigyeltem arra, hogy elegendő mennyiségű vitamint fogyasszak, természetesen egy ilyen járvány esetén ezt még komolyabban veszem. Immunerősítő cseppeket is használok, mindent megteszek azért, hogy ne legyek beteg, hiszen szeretném, ha még sokáig szólna hangosan az ének” – fogalmazott.

 

És ezeket olvastad már?