SZTÁRDZSÚSZ

Sokkoló fotó: Belefogyott a családi viszályba Weisz Fanni

A siket modell betegsége miatt csak hatalmas erőfeszítések árán képes tartani a súlyát.
  • Szerző: Ripost

A közel három éve tartó családi viszály a Weisz család minden résztvevőjét megviseli. Weisz Fannin látványos nyomot hagyott az állandó civakodás, szemmel láthatóan jó néhány kilót leadott.

Na, de nem azért, mert fogyni akart volna... A csinos modell pajzsmirigybetegséggel küzd, így kifejezetten nagy erőfeszítésébe kerül tartani a súlyát. Képtelen hízni, viszont ha nem eszik rendesen, vagy nagyobb stressz éri, azonnal veszteni kezd a súlyából.

Az ilyen viták utáni stressz azonban nem múlik el nyom nélkül... Fanni nemrég egy filmbemutatón jelent meg férjével, és ameddig a vakuk villogtak, mosolygott, de azt nem tudta elrejteni, hogy látványosan lefogyott. A mosolya sem volt őszinte...  

"Fanni sokat fogyott, mert az idegrendszerét megviselték ezek a harcok az édesanyjával. Odafigyelek arra, hogy rendesen egyen, de a stressz miatt nem maradnak meg rajta a kilók. Szerencsére van étvágya és gyakran eszik, de nem látszik meg rajta”

– mondta lapunknak férje, Hajmásy Péter. Weisz Fanni fogyását egyébként már a rajongók is észrevették, Instagram-fotói alatt, a kommentekben arra kérik, hogy egyen többet és próbáljon meg jobban odafigyelni magára.

Ha további részleteket szeretnél megtudni, olvasd el a %% hétfői lapszámát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?