SZTÁRDZSÚSZ

Singh Viki vallomása: Szeretem, hogy szőrös vagyok

Az énekesnő sokáig küzdött testképzavarral és az önelfogadással, ám ma már egyáltalán nem bánja, hogy olyannak született, amilyennek.
  • Szerző: ripost

Végre megszerette és elfogadta magát Singh Viki. Az énekesnő sokáig képtelen volt örülni a testi adottságainak, ma már azonban boldog, amiért olyannak született, amilyen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Tudom, hogy nem vagyok tökéletes! És tudjátok mit? Nem is bánom! Nincs olyan, hogy tökéletes, de már önmagában az, ha tökéletességre törekszel tönkre tudja tenni az egész életedet! Tudjátok mennyit kínoztam magam tiniként? Napközben a suliban soha nem ettem, hogy lapos maradjon a hasam! (...) Szeretem, hogy szőrös vagyok, mert bár gyakorlatilag az egész testemet gyantázni kell, de a hajam cserébe földig megnő, dús és erős... Megszerettem a kreol bőrömet, amit régen szégyelltem, mert sokat csúfoltak miatta!! Mára rájöttem, mennyire szépek a barna lányok. (...) Igen, valószínűleg soha nem lesz kockás hasam sem, mert mikor 47 kilós voltam és nem ettem semmit, akkor is “3 hurkám volt”, de ezzel sincs baj, mert Indiában azt mondják, a legjobb kurtizánoknak 3 hurkás a hasuk.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

„Elfogadtam, hogy hülye vagyok matekból és földrajzból, nem tudok tájékozódni, nem tudok megjegyezni gyakorlatilag semmit (neveket, dátumokat..stb.), viszont kaptam a Jóistentől tehetséget és a zene szeretetét, kaptam önállóságot és talpraesettséget aminek köszönhetően a jég hátán is megélek... Erős vagyok és kitartó... És nagyon szerencsés, mert kaptam egy olyan férfit mint a párom...” – fogalmazott az Instagramon megosztott bejegyzésében az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?