SZTÁRDZSÚSZ

„A bátyám voltál” – megható szavakkal búcsúzott zenésztársa az AWS énekesétől

Veress Áron első találkozásuk emlékével búcsúzott Siklósi Örstől. Nehezen fogadja el a zenekar a történteket.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, tragikusan fiatalon, 29 éves korában elhunyt Siklósi Örs. Az AWS zenekar énekesénél júniusban leukémiát diagnosztizáltak. A fiatal énekes február ötödikén, pénteken hunyt el hosszú betegség után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zenésztársa, Veress Áron megható szavakkal búcsúzott tőle közösségi oldalán. Többek között felidézte az első napot, amikor találkoztak egymással.

„Szia Örs. Tudom, hogy utálod ha nyálas dolgokról beszélek, de most végig kell hallgatnod. A suli első napján amikor találkoztunk, téged egyből átültettek egy másik padba, mert már akkor is rosszcsont voltál. Ott a Duduval össze is beszéltünk, hogy na azzal a sráccal tuti jóban leszünk majd ” – kezdte megható búcsúját attól az embertől, aki többet jelentett számára, mint egy barát.

Az AWS frontembere, Siklósi Örs

Fotó: Ripost

„Te a bátyám voltál, pedig csak két nappal voltál idősebb nálam. Egész életemben ott volt a kezed a vállamon, és segítettél azzá válni aki ma vagyok. (...) Te viszont őszinteségre, önzetlenségre és bátorságra neveltél, igen ez a te érdemed. Ezért vagyok most is bátor és próbálom felfogni mi történt igazából. Az történt, hogy te most elmentél valahova, és egy olyan nagy dolgot hagytál magad mögött amit még nem értett meg a világ, de én sem. Remélem egyszer majd a közelében lehetek annak amilyen ember voltál, mert a hősöm és a példaképem vagy és leszel is” – írta bejegyzésében Áron. A dobos egyúttal fogadalmat is tett, hogy bármilyen iszonyatosan is nehéz lesz, de a továbbiakban azokat az értékeket fogja képviselni, mint Örs és továbbviszi majd a munkáját.

„Egy darabot kitépett a szívemből a halálod, de remélem nálad van az a darab, vigyázol rá és ha találkozunk akkor visszaadod, hogy megint egésszé tegyél, ahogy mindig is tetted. Szeretlek tiszta szívemből, de ezt úgyis tudod. Viszlát te csoda! ” – zárta szívszorító sorait az AWS zenekar tagja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Aron Veress (@roniaws) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?