SZTÁRDZSÚSZ

Sikerre születtek! Õk a legnépszerűbb Oroszlán celebek

Büszkék, nagyvonalúak és imádják, ha körülrajongják őket! Nem véletlenül hívják "királyi jegynek" az Oroszlánt. Bennük ugyanis minden olyan tulajdonság megvan, ami a sztársághoz kell. Szétnéztünk a hazai sztárvilágban, hogy bemutassuk a domináns csillagjegy legsikeresebb képviselőit.
  • Szerző: Doris

Erő, szabadság és önmegvalósítás. Ez jellemző az Oroszlánokra, akik július 23. és augusztus 23. között ünneplik a születésnapjukat. A %% összegyűjtötte a tüzes jegy legsikeresebb képviselőit.

A témában pedig Joshi Bharat-hoz fordultunk, akiről köztudott, hogy rendkívül otthonosan mozog spirituális témákban. Sőt, ő maga is az uralkodó Oroszlán jegyében született. A műsorvezető megosztotta velünk, hogy mit kell tudni a királyi jegy képviselőiről.

"Az Oroszlánok imádnak a társaság középpontjában lenni, és elvárják, hogy mindenki rájuk figyeljen. Rendkívül magamutogatók!"

- ismertette Joshi a csillagjegy legfőbb tulajdonságát, majd hozzátette, hogy a nagyvonalúság és a büszkeség szintén jellemző rájuk, és minden megvan bennük, ami a sztársághoz kell.

Augusztus 5-én ünnepelte születésnapját Dukai Regina. A sikeres modell és énekesnő elárulta nekünk, hogy tipikus Oroszlánnak tartja magát, és úgy érzi, a lehető legjobb jegyben született.

"Különlegesnek tartom az oroszlánokat! Nagyon jól kijövök azokkal, akik hozzám hasonlóan ebben a jegyben születtek, egy igazán összetartó "falkát" alkotunk" - mesélte Regi a %%-nak.

Nem ő azonban az egyetlen oroszlán celeb, aki augusztus 5-én látta meg a napvilágot.

Augusztus 5-én ünnepelt a szókimondó rapper-műsorvezető Majka  is, aki szintén igazi Oroszlán. Sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy a zene és a műsorvezetés mellett még a gasztronómia világába is belekóstolt, amikor megnyitotta saját éttermét.

Andy Vajna, akinek neve garancia a sikerre, szintén a domináns tűzjegy egyik elismert képviselője. A dúsgazdag üzletember rövid idő alatt vált a filmes szakma vezéregyéniségévé. Karrierje építésekor pedig minden bizonnyal kamatoztatta az oroszlánokra különösen jellemző bátorságot és kreativitást.

A friss szerelmes Gönczi Gábor augusztus 10-én tölti be a 40-et. A népszerű tévés le sem tagadhatná csillagjegyét, hiszen imádja, ha a figyelem középpontjában lehet. Amikor épp nem a Fókusz műsorvezetőjeként áll a kamera elé, akkor hatalmas bulikat csap zenekarával, a Smile Showtime Banddel.

 

A magyar sztárok kedvenc fodrásza, Hajas László szintén a sikeres Oroszlán celebek sorát erősíti. Elmondása szerint rá is jellemzőek a legfőbb oroszlán tulajdonságok, hiszen imádja a társaságot, és jó vezetőnek tartja magát. A mesterfodrász pénteken egy hatalmas bulival ünnepelte 60. születésnapját, lánya pedig egy igazán különleges ajándékkal köszöntötte fel.

Nem csak a hazai, de a nemzetközi sztárvilág is bővelkedik Oroszlán hírességekben, hiszen Madonna, Ben Affleck, Jennifer Lopez, valamint a testépítés, a film és a politika világát egyaránt meghódító Arnold Schwarzenegger is a tüzes jegy szülöttje.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?