SZTÁRDZSÚSZ

Sikeres vizsgát tett: Kisfiát is lőni tanítja Németh Kristóf

Németh Kristóf és fia férfias sportokkal szórakoztatják egymást.
  • Szerző: Ripost

A nyári vakáció első hétvégéjét Harkányban töltötte Németh Kristóf kisfiával, Lócival, aki nemrég töltötte be tizedik életévét.

Mindketten vízimádók és igazi sportrajongók, amihez tökéletes helyszín volt strandfürdő.

A közös játék közben „félelmetes” vízifegyverek is előkerültek a medencéknél. Nem véletlen, hogy nagy csata zajlott apa és fia között, hiszen Kristóf, aki gyerekkorában Junior bajnok volt sportlövészetben, nemrég ismét sikeres lövészeti vizsgát tett.

A fegyverek iránt érdeklődését és tehetséget Lóci is örökölte. Édesapja viszont kiemelt figyelmet fordít arra, hogy kisfia ne pusztán szórakozásként, játékként tekintsen a lövészetre.

„Mikor az első játékpuskáját kézbe vette Lóci, rögtön megbeszéltük, hogy az igazi fegyverek veszélyes tárgyak, amelyeket nem fordítunk élőlények ellen. Emellett, még akkor is, amikor csak vízi pisztollyal játszunk, fontos, hogy tartsuk tiszteletben, ha mások nem élvezik a dolgot. Szerencsére a harkányi strandon bőven van hely a párbajozásra, anélkül, hogy másokat zavarnánk kikapcsolódás közben. Igazi telitalálat volt itt kezdeni a nyarat!

mondta el Németh Kristóf.

 

És ezeket olvastad már?