SZTÁRDZSÚSZ

Jöhet az álomesküvő, Shane Tusup és Szabó Zsófi a szerelmükről beszéltek

Mindketten túl vannak egy házasságon, egymás oldalán újra boldogok lehetnek.
  • Szerző: sk

Megtört a jég, végre nyíltan beszélt szerelmükről Shane Tusup és Szabó Zsófi. Az amerikai edző és a műsorvezető hónapok óta egy párt alkotnak, kapcsolatuk már annyira komoly, hogy Shane és Zsófi is bemutatta már kiválasztottját édesanyjának. Úgy érzik, egymás mellett megtalálták a tökéletes boldogságot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: bors

„Az a fajta támogatás, amit ő nyújt nekem az élet minden területén, egyedülálló – mondta a Best magazinnak Zsófi, aki a nyáron még egy tévés interjú keretein belül találkozott Hosszú Katinka exével. – Shane mellett újra boldog nő vagyok. Mindketten túl vagyunk egy házasságon, sérültünk, de ezt kifelé nem mutatjuk. Úgy érezzük, a hasonló múltunk hasonló jövőt hozhat.”

Megismerkedésük legelején Shane még korábbi szerelmével élt együtt, azonban hamar szakított Courtney-val. Már akkor hozzászólásokban bókolt Zsófinak.

Azt pletykálják, hogy Shane és Zsófi egy párt alkotnak

Tusup tíz éve él Magyarországon
Fotó: Bors

„Sosem terveztem meg, hogy mit írok, csak úgy jött. Zsófi életem szerelme, amit már akkor is éreztem. Szeretem őt, mint embert, mint embert, mint leggyorsabb futónőt, akit ismerek” – vallotta be Tusup, aki Zsófi mellett egyre inkább kezd magyarul tanulni.

Zsófi azt is elárulta, édesanyja és Shane lassan a legjobb barátok.

„Kialakult már közöttük egy kölcsönös baráti viszony. Anyukám főzi neki a vegán és gluténmentes ételeket, ez a gesztus mindent elmond.”

Noha a szerelmesek a hosszútávú terveikről nem beszéltek, a barátok nem lepődnének meg, ha Shane Tusup hamarosan megkérné Zsófi kezét.

„Az események egyre jobban gyorsulnak. Nem lepne meg, ha az ünnepek alatt a fiatalok még közelebb kerülnének egymáshoz, azaz benne van, hogy Shane még az idén megkéri Zsófi kezét” – nyilatkozta a pár egyik barátja a HOT magazinnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?