SZTÁRDZSÚSZ

Sérülések, betegség, átok ül a Sztárban Sztár versenyzőin

Mûtét, ke­re­kes­szék, me­re­vítő, gipsz, nem múló megfázás sújtja az énekeseket.
  • Szerző: Ripost

Rájár a rúd a Sztárban Sztár versenyzőire. Ennek ellenére sem adják azonban fel, kitartóan készülnek, és hétről hétre megmérettetnek a műsorban.

Király Viktor  a %%-nak elárulta rossz közérzete okát.

"Meg vagyok fázva nem tudok meggyógyulni. Ez persze benne van a pakliban, csak az a baj, hogy nincs időm kipihenni, mert egyfolytában fellépek

– mondta , akinek még a lábsérülése sem múlt el nyomtalanul.

Oláh Gergő is betegen állt színpadra

Oláh Gergő nem akarta világgá kürtölni, hogy meg van fázva, nem szerette volna, ha sajnálatból szavaznak rá a nézők, ahogy azt sem, ha egy gyengébb produkció után azzal magyarázkodott volna, hogy fájt a torka. Folyosói pletykák szerint azonban, két hete Gergő piros orral, pulóverben, próbált a vasárnapi fellépésre, ami végül is tökéletesen sikerült.

Détár Enikőt porcleválás miatt műtötték

Détár Enikő térdét tavaly év végén operálták meg, így még most sem lehet kijelenteni, hogy teljesen ép a színész-énekesnő lába. Enikő korábban elmondta, olyan fájdalmak gyötörték, hogy szinte rendszeresen elsírta magát. A Sztárban Sztár első kiesőjének térdében porcleválás keletkezett, ami miatt folyamatosan injekciózták és különböző kenőcsökkel kenték a sérült részt, de ennek ellenére is muszáj volt műteni. A műsorban sem volt tökéletes a lába.

Félrelépett, elszakadt a szalag a bokájában

Berkes Olivér szereplése kérdéses volt, hiszen rosszul lépett, elszakadt a bokaszalagja. Később állapota rosszabbodott, fekvőgipszet kapott és tolószékbe került. Az énekes csak reménykedett, hogy még versenyben lesz, amikor felépül. Szerencséje volt, most vasárnap is láthatjuk a produkcióját, még az is lehet, hogy táncraperdül.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?