SZTÁRDZSÚSZ

Sebestyén Balázs rajongói legyőzték a tolvajokat

Egy közép-amerikai rádiómûsor stábja elismerte, hogy lenyúlta a magyar Morning Show napocskás emblémáját. A virtuális háború tehát a magyarok győzelmével véget ért!
  • Szerző: M.D.

Ahogyan arról tegnap beszámoltunk, egy kis közép-amerikai ország, Belize egyik reggeli rádióműsora  lenyúlta a Morning Show hivatalos emblémáját. Balázsék egyből hadat üzentek a tolvajoknak, és Fekete Pákót akarták bevetni egy humoros videóüzenetre. Hallgatóikat pedig arra kérték, hogy csak poénból, de nyomjanak egy lájkot a belize-i Sugar City Morning Show hivatalos Facebook-oldalára.

Ám a videóüzenetből és a hivatalos panaszlevélből sem lett semmi, a Morning Show rajongói ugyanis olyannyira a szívükre vették a dolgot, hogy saját kezükbe vették az ügyet, és szabályosan ostrom alá vették a belize-iek Facebook-oldalát. Kevesebb mint 24 óra alatt több mint 7000 lájkot nyomtak az oldalra, aminek így az addigi pár száz lájkolóból hirtelen közel 7500 kedvelője lett. Az oldalt humoros képekkel is elárasztották, sőt volt olyan magyar hallgató, aki egy levélben kérte számon a közép-amerikai ország csapatát.

A ma reggeli adásban aztán Balázsék visszavonulót fújtak, és bejelentették: az emblémaháború csak villámháborúnak bizonyult, mivel a közép-amerikaiak beismerték a koppintást, eltávolították és többé nem használják majd a napocskás logót. A Morning-show csapata ma reggel arra kérte a hallgatókat, hogy vonják vissza a hadüzenetnek szánt lájkokat. Így végül a titkos fegyverükre, Pákóra már nem is lesz szükség.

A ma reggeli beszélgetést itt tudjátok visszahallgatni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?