SZTÁRDZSÚSZ

Schobert Norbi nagy dologra készül Rubint Rékával

A sztrókon átesett fitneszguru és kedvese, Rubint Réka jövőre ünneplik a huszadik házassági évfordulójukat. A jeles alkalmat szeretné Norbi felejthetetlenné tenni, újra feleségül kívánja venni a gyermekei édesanyját.
  • Szerző: Ripost

Schobert Norbi nehéz napokon van túl, alig két héttel ezelőtt, augusztus 26-án kapott sztrókot a reggeli futása után. A szerencsének és a szemben lakó szomszédjának köszönhetően – aki riasztotta Rubint Rékát – nagyon gyorsan jutott megfelelő orvosi kezeléshez, így a kezdeti féloldalas, illetve a beszédközponti bénulásából napok alatt felépült. Jelenleg tünetmentes.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2002-ben / Fotó: Facebook

A pihenés azonban még mindig nem tartozik az erősségei közé, bár teljes életmódváltást tervez, kevesebbet sportol és igyekszik kevesebbet idegeskedni is, tegnap a Bors telefonon már egy televíziós műsor felvételén érte utol. Forgatott épp. Norbit arról faggatták, hogy mit tervez jövőre, amikor Rékával húszéves házassági évfordulójuk lesz.

2010-ben
Fotó: Facebook

A fitneszguru ezt válaszolta:

„Sokan mondták a házasságunk elején, hogy csak egy marketingfogás, hogy együtt vagyunk… Azt hiszem, az idő minket igazol. Nagy idő. Jövőre lesz a húsz- éves porcelánlakodalmunk. Elveszem megint Rékát. Ahogy eddig is volt, minden ötödik évben elveszem feleségül. Hogy pontosan milyen ceremónia lesz, arról még nem tudok mondani semmit„ – magyarázta a fitnesz guru. „Csak azt tudom, hogy meghitt eseményt szeretnék. Szűk körűt, olyan ötven-hatvan főset.”

2015-ben
Fotó: Facebook

A számokat hallva megkérdezték tőle, hogy nála tényleg ez a szűk kör, nevetve válaszolt:

„Igen, mi ennyien vagyunk a család és a barátok. Azt sem találtam még ki, hogy itthon tartjuk, vagy külföldön. Ebben a percben csak abban vagyok biztos, hogy szeretném, hogy újra megerősítsük a házassági fogadalmunkat. Negyedszer. Ez Rékának és nekem is fontos dolog az életünkben.„

2017-ben
Fotó: Facebook

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?