SZTÁRDZSÚSZ

Saját gyerekeit sodorta óriási bajba Fekete Dávid

Úgy tűnik, hosszú évekre börtönbe kerülhet Fekete Dávid, akinek családja is veszélybe kerülhet.
  • Szerző: Ripost

Ha Fekete Dávidot elítélik, és az összesen százmilliós nagyságrendű kárt is megállapítják a károsultaknak, a családja is veszélybe kerülhet. Az énekes tartozásai fejében édesanyja házát is eladta, felesége, Regina nevére pedig céget alapított, amellyel több mint hetvenmillió forintos hitelt vett fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Hosszú évek óta benne van ebben az adósságspirálban. Folyamatosan újabb helyekről próbált pénzt szerezni, hogy az előző tartozásait és persze annak kamatait kifizesse. Elkótyavetyélte az anyja házát, azt, ahol ő maga is felnőtt. Hát milyen ember az ilyen? Szegény asszony segíteni akart neki, amire ráment az otthona. Idős fejjel most albérletben kell élnie a takaros ház helyett, amelyért egész életében dolgozott„ – mesélte a Blikknek felháborodva Dávid egyik károsultja, akinek az információját a család egyik tagja is megerősítette.

Ha pedig az énekesnek már semmilyen ingatlan és ingóság nincs a nevén, az adósságot sem tudja rajta behajtani a hatóság. Ez tehát azt jelenti, hogy Fekete Dávid alig egyéves ikerfiai örökölhetik majd édesapjuk tetemes adósságát.

Ha nem tudja behajtani a hatóság az adósságot, az örökösökre száll, amit csak akkor nem kell kifizetniük, ha visszautasítják az egész örökséget” – mondta a jogász, aki azt is elárulta, a kártérítést az énekes fizetéséből is vonhatják szabadulása után, ez azonban a gyerektartással együtt csak a fizetése ötven százaléka lehet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?