SZTÁRDZSÚSZ

Õrülten édes fotókat készített Katalin a kis Charlotte hercegnőről

A hercegnőről születésnapja alkalmából közölt három új képet a család. A fotókon Charlotte ismét bizonyította, hogy királyi vér folyik az ereiben.
  • Szerző: Ripost

A kis Charlotte hercegnő csütörtökön ünnepli a negyedik születésnapját. A 2015. május 2-án született hercegnő a londoni Szűz Máris Kórházban látta meg a napvilágot bátyjához, György herceghez és öccséhez, Lajos herceghez hasonlóan - írja a Daily Mail.

Charlotte édesanyja, a 37 éves Katalin hercegné egyik hobbija a fotózás és rendszeresen ő maga készít képeket gyermekeiről. Az édesanya most kislánya születésnapja alkalmából is fényképezőgépet ragadott, és imádnivaló fotókat készített a Kensington-palotában, illetve norfolki otthonukban a kis hercegnőről. A fotókat a királyi család Instagramján és Katalin hercegné, valamint Vilmos herceg közös fiókján is megosztották.

A kislány boldog és önfeledt gyermek, akit imád a kamera. Ez nem is csoda, hiszen született érzéke van a pózoláshoz, és a huncut, hercegnős mosolyhoz. Nem hiába rajonganak érte a királyi család követői.

Charlotte is imád mozogni, mint az édesanyja, Cambridge hercegnéje. Most három új fotót tettek róla közzé, a képek múlt hónapban készültek. Az egyik fotón a születésnapos hercegnő kék virágos ruhácskában üldögél, a másik kettőn pedig kockás szoknyában és szürke kasmírpulcsiban élvezi a szabadságot a természetben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?