SZTÁRDZSÚSZ

Õrült szexi szerelésben vezetett műsort Mádai Vivien

Mádai Vivien bevallása szerint kissé szégyenlős, ám az elmúlt hetekben minden gátlástól megszabadult a csinos mûsorvezető és hihetetlen szexi fürdőruhákban vezette a Mokkát.
  • Szerző: Ripost

Mádai Vivien több mint húsz kilótól szabadult meg, mióta három éve világra hozta első gyermekét. Viviennek akkoriban voltak problémái a testével, de mára ennek mára nyoma sincs.

Hosszú és tudatos út vezetett idáig, és sikerült kiegyeznem a külsőmmel. Szeretem azt, amilyen ember vagyok, és ebbe az is beletartozik, ahogyan kinézek. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy elhanyagolom magam: szeretek mozogni, odafigyelek az egészséges táplálkozásra."

árulta el a műsorvezető.

Nyár van, így érthető is, hogy a Mokka műsorvezetői is lazára vették a figurát. A Mokka egy hétre a Balaton mellé települt, így bele illett a képbe, hogy Mádai olykor egy szál bikiniben vezesse a műsort.

 Vivien kezdetben viszonylag szolidan, egy shorttal párosította a nyári viseletet, aztán a hét közepén már sokkal merészebbre váltott az anyuka.

A Dér Henivel való beszélgetés során már sokat mutató fekete fürdőruhát viselt, ami nem teljesen takarta el gyönyörű kebleit. Persze nincs min szégyenkeznie, hiszen amióta lefogyott, minden jól áll neki.

Ha látni akarod Vivient még több fürdőruhában, vásárold meg a %% szerdai számát az újságárusoknál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?