SZTÁRDZSÚSZ

Õrült rajongók zaklatják a sztárokat!

Manapság sajnos nem ritka, hogy egy zavart elméjû ember rögeszméjévé válik egy közismert híresség.
  • Szerző: Ripost

Pásztor Anna példája jól mutatja, hogy a közvetlenség sajnos nem mindig célravezető. Magyarországon az utóbbi években több olyan eset is történt, amikor a sztárokat fizikai atrocitás is érte, és csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia. Összeállításunkban a legutóbbi hasonló eseteket gyűjtöttük össze. 

Sarka Kata
A csinos kétgyermekes édesanyára még 2013 júliusában, fényes nappal támadt rá egy drogos hajléktalan férfi. Kata éppen a Komjádi Uszoda melletti utcában sétált a délutáni órákban, amikor távolabb meglátott egy férfit. Az utca teljesen kihalt volt, így Kata rendkívül megijedt, főleg, amikor a férfi trágárságokat kezdett kiabálni neki.

Az üzletasszony magassarkúban volt, elfutni sem tudott, ezért úgy döntött, nem veszi fel a szemkontaktust a férfivel, hátha így békén hagyja őt. A férfi azonban egy ponton túl lökdösni kezdte, mire Kata megpróbált visszatámadni, ám az illető sarkon fordult és elmenekült.

Peller Károly
Éveken át üldözte szerelmével az Operettszínház sztárját egy zavart elméjű hölgy, bizonyos Hajnalka. A nő kényszerképzete szerint Peller és ő titkos szerelmi viszonyt folytattak, melynek során a színész megkérte a kezét. Úgy tűnik, a nő a Károlyokra bukik, ugyanis Pellerrel párhuzamosan Rékasi Károlyt is zaklatta.

Pellernél akkor telt be a pohár, amikor Hajnalka egy éjjel bemászott a kertjébe, és ott várta, hogy a színész hazaérjen. A nőt a rendőrök elfogták, és bár eljárás indult ellene, a közelmúltban megtartott bírósági tárgyaláson mégsem jelent meg.

Vastag Csaba
Bár az énekes mindig kedves és nyitott a rajongóival, volt egy pont, amit már ő is képtelen volt tolerálni. Csinos rajongója, V. Melinda ugyanis túllépett egy határt, amikor úgy döntött, minden lehetséges módon szeretne Csaba életének részévé válni.

A dekoratív hölgy nem elégedett meg a koncerteken való találkozással, mindenhova követni kezdte kedvencét, az otthonába és a munkahelyére is ellátogatott. Emellett levelekkel bombázta a szívtipró énekest, és azt képzelte, hogy ő és Vastag egy párt alkotnak. 

Tóth Gabi
Az énekesnő hamar megtapasztalta a hírnév árnyoldalait, miután fiatal lányként lett országosan ismert. Első őrült zaklatója azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz, ha az Gabi nem lesz az övé. Sőt a Megasztár egyik adásában a hátára ugrott és a biztonsági őrök szedték le róla, akkor testőrt is fogadott. 

Ám, a második eset még ennél is durvább volt. Egy férfi kiderítette Gabi címét és telefonszámát, és egész nap SMS-üzeneteket írt neki. Néha úgy tett, mintha az énekesnő maga Máté Péter lenne, máskor pedig úgy viselkedett Gabival, mintha a lány a felesége vagy az élettársa lett volna. Később Gabi a rendőrséghez fordult, illetve egy jogász segített neki abban, hogy megtalálja a férfi családját, akik végül igazat adtak neki, így orvosi megfigyelés alá vonták zaklatóját.

És ezeket olvastad már?