SZTÁRDZSÚSZ

Õrület: Brad Pitt halálhírét keltették!

Elképesztően aljas módszerrel akartak hasznot húzni az egyre botrányosabb Brangelina-válásból!
  • Szerző: Doris

Szinte óránként jelennek meg durva pletykák Angelina Jolie és Brad Pitt eltitkolt múltjával és válásával kapcsolatban, így nem csoda, hogy a rajongók is csak kapkodják fejüket!

Persze hamar megjelentek azok is, akik valamilyen módon hasznot akarnak húzni az egész Hollywoodot felforgató sztárszakításból. A legaljasabb minden bizonnyal az a hackercsoport, ami az 52 éves sztár halálhírét keltve próbálta megszerezni a netezők személyes adatait.

A bűnbanda egy fekete-fehér fotót tett közzé a színészről, sőt, még a Fox News amerikai hírportál logóját is lenyúlták, hogy még hitelesebbé tegyék a Facebookon terjesztett kamuhírt.

A netezők többsége azonnal rákattintott a linkre, és még akkor sem fogtak gyanút, amikor személyes adataikat is meg kellett adniuk ahhoz, hogy végre megtudják az áltragédia részleteit.

A Facebook a TMZ-vel karöltve arra kérte a hackertámadás áldozatait, hogy a biztonság kedvéért változtassák meg jelszavaikat - írta a The Sun.

Bár Pittnek szerencsére nincsenek egészségügyi problémái, az igaz, hogy egyre többen aggódnak érte. Lelkileg összeroppanva küzd gyerekeiért, a nyilvánosságot pedig kerüli. Még legújabb filmjének premierjén sem vesz részt!

 

 

 

És ezeket olvastad már?