SZTÁRDZSÚSZ

Ruha nélkül kertészkedik Oszvald Marika

Oszvald Marika a színpad után csak a természetben érzi igazán jól magát. Bár a színházi fellépési miatt nagyon elfoglalt, amint ideje engedi, kertészkedéssel lazít. Olyankor eggyé válik a természettel és bármily meglepő, Marika a ruhái nagy részétől is megszabadul.
  • Szerző: Ripost

Oszvald Marikát általában mindenki életvidám, tevékeny embernek ismeri. A Jászai Mari-díjas színésznő fáradhatatlanul dolgozik, szinte mindennap más városban lép fel, miközben újabb szerepeket kap.

Fiatalokat megszégyenítő tempóval éli az életet, melynek minden percét élvezi. Persze neki is szüksége van pihenésre, a %%-nak elárulta, mivel szokott kikapcsolódni.

„A pihenés nagyon fontos, de nincs mindig lehetőség rá. Az évek alatt megtanultam akkor aludni, amikor lehetőség van rá. Ha úgy alakul, két fellépés közötti tíz percben is képes vagyok szunyókálni egy kicsit” – kezdte vidáman az Operett sztárja, aki a munka után, a természet lágy ölén érzi igazán szabadnak magát.

Gödöllői háza kertjét szívesen műveli, kapál, gazol, ültet vagy épp szüretel, hiszen minden megterem nála. Marika imád kertészkedni, de mostanában sajnos csak ritkán volt rá alkalma.

„Majd tíz napja nem dolgoztam a kertben, mert egyfolytában esett. Általában egyedül kertészkedem, de most hívtam segítséget a fűnyíráshoz. A sok esővíztől valódi dzsungel lett a kertemből” – mondta a színésznő, aki egyáltalán nem bánja, ha körbeveszik a növények.

„Csodálatos érzés a természetben lenni, maga a gyönyör.

Van úgy, hogy szinte semmit nem viselek kertészkedés közben, egy szál bugyiban csúszok-mászok négykézláb a kertben.

Nem lát ide senki, teljesen egyedül vagyok és legalább mosni sem kell sokat” – mondta viccesen a Kossuth-díjas színésznő, aki fára már nem mászik, de hamarosan minden mást leszüretelhet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?