SZTÁRDZSÚSZ

Hazaköltözött Magyarországra Rubint Rella!

A csinos edző mindenekelőtt meg szeretné szerezni a diplomáját, ugyanakkor esküvőt tervez és a párját is szívesen követi majd újra külföldre.

Bár több mint fél évig Dél-Koreában élt, hazaköltözött és sikeresen teljesítette az egyetemi vizsgáit Rubint Rella! A csinos edző vőlegénye, Novothny Soma miatt utazott az ázsiai országba, a focista ugyanis ott kapott állást. Most viszont már biztos, hogy nyárig Magyarországon maradnak, mert Somát ideköti a szerződése.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Rella örül, hogy most egy ideig itthon lesznek, ám azt sem bánná, ha később újra külföldre költöznének. Erre meg is van minden esély, hiszen Soma után több csapat is érdeklődik.

„Nyáron dől el, hogy megyünk külföldre vagy sem. Addig viszont örülök, hogy itthon leszünk, hiszen hiába vagyok levelezőn, vannak tárgyaim, amikre kötelező bejárni, és másként nem tudnám elvégezni az egyetemet” – mondta el a -nak az élelmiszermérnöknek tanuló lány, aki idén télen vagy jövő nyáron megy férjhez a kedveséhez.

Rella később mesterképzésre is szeretne jelentkezni, az itthon töltött fél évet pedig igyekszik hasznosan tölteni: az egyetem mellett dolgozni szeretne, ezért nemrégiben beadta az életrajzát több edzőterembe is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?