SZTÁRDZSÚSZ

Rubint Réka vallomása: Nem vonhatok meg semmit a gyermekeimtől

A fitneszedző őszintén beszélt középső gyermeke, Norbika elképesztő fogyásáról és arról, hogy az egészséges életmód mellett is belefér néha egy kis "bûnözés".
  • Szerző: Ripost

Csodálatos átalakuláson ment keresztül két év alatt Schobert Norbi és Rubint Réka középső gyermeke, Norbika.

A fiú tizenkét évesen magától döntött úgy, hogy leadja azt a kis súlyfelesleget, amit felszedett magára.

Az iskolában ugyanis előszeretettel cserélte el az egészséges összetevőkből álló szendvicsét fehér lisztből készült ételre, mert kíváncsi volt, hogy az milyen.

Édesanyja nem haragszik rá emiatt, szerinte ez természetes kíváncsiság volt a kisfiú részéről, aki felhagyva ezzel a szokásával, aktívan sportolni kezdett, és a szülei által forgalmazott ételeket fogyasztotta. Ennek köszönhetően tizenkét kilótól szabadult meg, manapság pedig már minden nap edz.

Réka nem tagadja, hogy néha vesz egy-egy gombóc fagyit a gyermekeinek, de ez nem bűn, hiszen felelős szülőként nem tagad meg semmit a kicsiktől.

"Amikor vettem egy jégkrémet vagy fagyit a gyerekeknek, és készült erről egy poszt, rögtön jöttek a negatív kommentek, hogy hát, tessék, cukorral eteted a gyereked, bort iszol és vizet prédikálsz. Nem! Az én gyerekem is megkívánja, és nyilván nem vonhatok meg tőle semmit!

Az anyai szívem ezt nem hagyja, másrészt pedig szükségük van mértékkel bizonyos dolgokra.

Ráadásul kíváncsi, egy gyerek milyen lenne? Ami elérhetetlen otthon, az természetes, hogy még inkább kell a gyereknek" - mondta el őszintén Réka, aki nagyon büszke a gyermekeire.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ellenállhatatlan tiramisu receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?