SZTÁRDZSÚSZ

Ez történt Rózsa György és Kylie Minogue között azon a bizonyos éjen

Kylie Minogue még 1992-ben volt Rózsa György show-jának vendége. A tévés szerint a főpróba estéjén több is történt...
  • Szerző: Ripost

Rózsa György őszintén mesél évtizedek óta őrzött titkairól a hamarosan megjelenő, Nem kapcsoltam című könyvében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás

„Néhány fejezet a szerelmi életemről szól. Bi­zony kiderül, hogy én sem voltam jobb a Deákné vásznánál hű­ség dolgában. Ma már egy-két szakí­tásomat, váratlan eltűnésemet, hűtlenségemet bánom, egyet-egyet szégyellek is” – mondta el a Borsnak a tévés, akinek olyan nő is elcsavarta a fejét, mint az ausztrál világsztár, Kylie Minogue. A karrierje csúcsán álló tévés még 1992-ben hívta meg a Top-Show című műsorába. Azt mondja, Kylie volt a legszexibb azok közül a világsztárok közül, akikkel valaha forgatott.

„Megperzselt minden férfi stábtagot a vadító kisugárzása. Elképesztően erotikus volt a mozgása, tánc közben minden porcikája külön mozgott. A mosolyától mindenki jókedvre derült” – mesélte a tévés, aki a könyvében arról az évtizedek óta terjedő pletykáról is írt, mely szerint a főpróba estéjét Kylie-val töltötte.

„Igen, a főpróba estéjén együtt voltam Kylie-val. Ő kért meg rá, hogy egy kicsit körülnézhessen a számára ismeretlen Budapesten. Napszemüveg, kendő – nem ismerte fel senki az est homályában. Séta a Várban, esti panoráma a Halászbástyáról, a Gellért-hegyről, séta a Duna-parton. A többiről úriember nem beszél. Most már mindent tudnak” – osztotta meg olvasóival egyik titkát Rózsa György.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?